25 / 04 / 2024

Ispartakule Yeni Şehir'in sitesi www.ispartakuleyenisehir.com yayında!

Ispartakule Yeni Şehir'in sitesi www.ispartakuleyenisehir.com yayında!

İhlas Yapı tarafından Ispartakule'nin tanıtımı ve gelişimi için hazırlanan www.ispartakuleyenisehir.com internet sitesi açıldı. Ispartakule bölgesindeki projeler ile ilgili bilgi almak isteyenler site üzerinden form dolduruyor.




Toplu Konut İdaresi öncülüğünde hızla gelişen bölge, İnşaat sektörünün önde gelen firmalarının yatırımlarıyla birlikte hızla gelişiyor. Bahçeşehir–Ispartakule bölgesi gayrimenkul yatırımcıların ilgi odağı olurken, örnek niteliğindeki uydu kent markalı konutlarıyla ev edinmek isteyenlerin de yoğun talebini alıyor. İhlas Yapı A.Ş, Avrupa Konutları, Ağaoğlu gibi sektörün öncü markasının yatırım yaptığı bölgede, bir çok projede hayat başladı. 


TOKİ ve Emlak Konut tarafından nitelikli konut bölgesi olarak planlanan Ispartakule, her geçen gün değer kazanmaya devam ediyor. Ispartakule; cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından birisi olan ve İstanbul'un ikinci Boğazı olarak adlandırılan, Kanal İstanbul'un muhtemel güzergâhına komşu konumda yer alıyor. Bir çok devlet yatırımının da yapıldığı bölgede metro, hızlı tren, üniversiteler ile Avrupa ve Orta Doğu'nun en büyük sağlık kampüsü planlanıyor. Bölgeye yakın bir mesafede konumlandırılan 3.Havaalanı ile 3 köprü güzergahı Bahçeşehir–Ispartakule aksına büyük değer kazandırıyor. Bahçeşehir ve Ispartakule'de konut almak için birçok tercih bulunuyor. Yüksek prim vaad eden projelerle birlikte kalitesiyle öne çıkan markalı konut projeleri tüketicinin ilgi odağı oluyor. Bugüne dek yatırımcısının yüzünü güldüren Bahçeşehir – Ispartakule bölgesine, tüketicinin talebi de her geçen gün artıyor.



www.ispartakuleyenisehir.com


Geri Dön