20 / 04 / 2024

İstanbul Bahçetepe resmen satışta! Metrekaresi 1.900 TL'ye!

 İstanbul Bahçetepe resmen satışta! Metrekaresi 1.900 TL'ye!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

Bahçetepe Kuleler ve Bahçetepe Aile Bağları isimli iki ayrı kısımdan oluşan Bahçetepe İstanbul resmen satışa çıktı. Projenin satış ofisi de gün içerisinde açılacak...



Bahçetepe İstanbul'un havadan videosu için tıklayınız


Bahçetepe İstanbul, bir Emlak Konut GYO A.Ş. ve Makro & Akyapı Ortak Girişimi projesi olarak hayata geçiriliyor. Bugün resmen satışa çıkan projenin satış ofisinin de bugün açılması planlanıyor. 


Toplam 1476 konuttan meydan gelecek olan proje; Başakşehir'de yer alıyor. Bahçetepe İstanbul'da Bahçetepe Kuleler ve Bahçetepe Aile Bağları isimli iki ayrı kısım bulunuyor. Bu kısımlardan Bahçetepe Kuleler daha çok yatırımcılar için seçenekler sunuyor. Bahçetepe Kuleler'de konut tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak belirlendi. 


Bahçetepe Aile Bağları ise daha çok geniş aileler düşünülmüş. Bahçetepe Aile Bağları kısmında 2+1 plus, 3+1, 4+1 ve 5+1 deluxe tipi konutlar yer alıyor. Bahçetepe Aile Bağları'nda her daireye özel, Amerikan bağ evi olan gerçek ve içinde organik tarım yapılan bahçeler yer alacak. 


Aile Bağları ve Bahçetepe Kuleler olarak iki ayrı bölümde toplam 16 bloktan meydana gelecek olan  Bahçetepe İstanbul  projesi kapsamında Kafeler, fast foodlar, restoranlar, house keeping, vale hizmeti, kuru temizleme, kuaför, iki adet kapalı yüzme havuzu, daireye erişimli kapalı otopark, konforlu ve geniş sosyal ve sportif alanlar, her daireye erişimli kapalı otoparklar, sosyal ve sportif aktivite tesisleri bulunuyor. 



Bahçetepe İstanbul projesi rüzgar ve güneş enerji sistemleri ve yağmur suyu depolama ve geri dönüşüm sistemleriyle hem çevreye hem cebinize dost bir şekilde yükseliyor. Avrupa'nın en büyük Sağlık ve Medikal Kenti’nin hemen yanında, ticaret alanlarının çok yakınında, TEM Otoyolu ve 3. Çevreyolu'nun ekspres bağlantı noktasında ve Olimpiyat Stadı Metro durağının hemen yanında yükselen Bahçetepe İstanbul projesinde konutların alanları 60 ila 242 metrekare arasında değişiyor. Projede konutlar dışında 67 adet ticari ünite de bulunacak. Projedeki konutların metrekare birim fiyatları 1900 TL'den başlıyor ve 2100 TL'ye kadar yükseliyor. Bahçetepe'de teslimler 2014 yılının Haziran ayında yapılacak. 


Bahçetepe İstanbul nerede?


 İstanbul Bahçetepe resmen satışta! Metrekaresi 1.900 TL ye!


444 67 59 

0212 659 62 22

http://www.bahcetepeistanbul.com 


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön