18 / 04 / 2024

İstanbul Inn Levent satılık konut!

İstanbul Inn Levent satılık konut!

Firma: Ünal İnşaat

Proje: İstanbul Inn Levent

Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje 5 bloktan oluşuyor. İstanbul Inn Levent satılık konut tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.



Ortak kullanım alanları arasında projede otopark, asansörler, misafir ve parti odaları, Plug INN aktivite odaları, spor salonları, toplantı odaları seçenekleri bulunuyor.  


Daire tiplerinin ilk etapta 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi seçeneklerle dizayn edildiği proje 21 kattan meydana geliyor. Proje  Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.


Daire büyüklüklerinin 59 metrekareden başlayıp, 109 metrekareye kadar yükseldiği  İstanbul Inn Levent  projesi toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. 


Lokasyon bilgisi kapsamında İstanbul Inn Levent projesi Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede, Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor.


İstanbul Inn Levent satılık konut teslim tarihi 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde gerçekleşecek. Fiyatlarının 250 bin dolardan başladığı projede yüzde 50 peşinatta, kalan kısım firma bünyesinde 60 ay vadelendiriliyor.


0212 679 58 58

Web: www.unalinsaat.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön