19 / 03 / 2024

İstanbul Prestij Park yatırımcısına kazanç sağladı!

İstanbul Prestij Park yatırımcısına kazanç sağladı!

BakYapı, Esenyurt’ ta yatırımcısına ‘büyük’ kazandırdı Bak Yapı İstanbul Prestij Park’ta yatırımcısına ‘büyük’ kazanç sağladı. Bursalı BakYapı, imar sorunlarına rağmen projesini erken teslim ederek yatırımcısının yüzünü güldürdü.



Markalı konutun lider ismi BakYapı, Esenyurt’ta teslimine başlanan İstanbul Prestij Park projesinde yatırımcısına ‘büyük’ kazanç sağladı. İmar sorunlarının yaşandığı bölgede risk alarak proje geliştiren Bursalı BakYapı, imar sorunlarına rağmen projesini erken teslim ederek yatırımcısının yüzünü güldürdü. 26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında 1.412 konut yer alırken, projenin yapımı süren etabı da yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor.


Gayrimenkul  sektörünün  öncü  markası  BakYapı,  Prestij  serisinin  önemli  bir  halkası  olan İstanbul Prestij Park’ta zamanında teslimlere başlayarak yatırımcısına ‘büyük’ kazanç sağladı. Esenyurt'ta yaşanan imar sorunlarına karşın bölgede proje geliştirmekten çekinmeyen Bursalı firma,  markasının  gücünü  bir  kez  daha  kanıtlayarak  projesini  zamanında  teslim  etmeye başladı. 


BakYapı Yönetim Kurulu Başkanvekili Ferhat Bakgör, İstanbul'daki ilk projeleri olan İstanbul Prestij  Park’ta  yatırımcılarına  çok  ‘büyük’  kazanç  sağladıklarını,  projenin  devam  eden etaplarının da tamamlanması ile prim potansiyelinin de artacağını söyledi. 


Birinci etap teslimleri başladı

BakYapı İstanbul Prestij Park projesi, Beylikdüzü’nde 103 bin 800 metrekarelik bir alanda 26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşuyor. Projede, 1+1, 2+1, ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


Birinci etabının teslimlerine başlanan BakYapı İstanbul Prestij Park’ın ilk etabında 1.412 konut yer alıyor. Projenin ilk etap teslimlerinin Nisan ayına kadar tamamlanması bekleniyor.


Projede yaşayanlara özel sosyal tesisler

BakYapı İstanbul Prestij Park projesinde yer alan ve her türlü konforu sunan sosyal tesislerin projede yaşayanlara özel kalması için dışarıdan kullanımına izin verilmeyecek. Kullanıcılarına özel  sosyal  tesisler, ayrı  bir  ücret  ödemeden aidatlara  dahil  olarak kullanılabilecek ve aidat metrekare fiyatları 1.75 ila 2 TL arasında olacak.


İstanbul  Prestij  Park’ta  yer  alan  sosyal  tesislerin  site  içinde  yaşayacak  insanlara  her  türlü konforu  sağlayacağına  dikkat  çeken  Ferhat  Bakgör,  “Projelerde  yer  alan  tesisler  zaman zaman  dışarıdan  gelen  insanlar  tarafından  da  kullanılabiliyor.  Projede  yaşayanların huzurunu kaçıran bu tür durumların önüne geçmek için projenin sosyal tesislerinin dışarıdan kullanımına  izin  vermeyeceğiz.  Tesislerin  işletmesini  de  BakYapı  olarak  tayin  edeceğimiz profesyonel bir firmaya ,işletmeye verileceğini” belirtti.


Hayat standardını yükseltiyor

Şimdiye  kadar  hayata  geçirdiği  tüm  projelerinde  sosyal  donatılara  önem  vererek müşterilerinin  beğenisini  kazanan  BakYapı,  İstanbul  Prestij  Park  projesinde  de  projede yaşayanların hayat standartlarını yükselten sosyal donatılar ile güvenli yapılar inşa etti. Fore kazıklar,  radye  plak gibi güvenlik  standartlarının en yüksek  sınırında inşa edilen  proje, zengin  yeşil  alanları,  çocuk  oyun  alanları,  fitness  center’ın  da  aralarında  yer  aldığı  zengin sosyal donatıları ile bölgede fark yaratıyor.


İstanbul Prestij Park’ta dinlenmek de eğlenmek de ücretsiz

İstanbul Prestij Park projesinin sosyal donatıları arasında çocuklulara yönelik birçok aktiviteyi içinde barındırıyor. Uzman eğitimcilerin bulunacağı kreş, sadece çocuklarınıza ayrılmış oyun alanları ve sayısız oyuncakla; çocuklarınızın hem sosyalleşeceği, hem de sağlıklı gelişimlerine katkı  sağlayacak  bir  Kids  Club’da  yer  alıyor.  Projede  ayrıca,  Türk  Hamamı,  sauna,  buhar odaları, ısıtmalı bay-bayan için ayrı dizayn edilmiş kapalı yüzme havuzları, açık çocuk havuzu, mini  futbol, basketbol, voleybol ve  tenis  sahaları,  fitness- plates  salonları, mescit, Kids club gibi  donatılar  site  sakinlerini  bekliyor. Masa  oyunlarında  ise  bilardo,  langırt  ve  masa  tenisi gibi keyifli oyunlar yer alıyor.



Geri Dön