26 / 04 / 2024

İstanbul Valiliği'nden Bahçelievler'deki çöken binayla ilgili açıklama!

İstanbul Valiliği'nden Bahçelievler'deki çöken binayla ilgili açıklama!

İstanbul Bahçelievler'de daha önce boşaltıldığı bildirilen bir bina çöktü. İstanbul Vailiğinden çöken bina hakkında açıklama geldi...



İstanbul Bahçelievler'de bir ay önce boşaltılana çöktü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bahçelievler'de daha önce boşaltılan evin çökmesi sonrası İstanbul Valiliği açıklama yaptı.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada: İstanbul Valiliği, Bahçelievler'de kentsel dönüşüm sebebiyle bir ay önce boşaltılan ve içinde kimsenin yaşamadığı belirtilen bir binanın henüz bilinmeyen nedenle çöktüğünü aktardı.

İstanbul Valiliğinden Bahçelievler'de çöken binaya ilişkin yapılan açıklamada, "Siyavuşpaşa Mahallesi'nde saat 14.44'de kentsel dönüşüm sebebiyle bir ay önce boşaltılan ve içinde kimsenin yaşamadığı belirtilen bir bina henüz bilinmeyen bir nedenle çökmüştür." ifadeleri yer aldı.

Olay yerine AFAD, itfaiye ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği aktarılan açıklamada, "Çevrede güvenlik önlemleri alınmıştır. Çökme sırasında herhangi bir vatandaşımıza yönelik olumsuz bir durum olup olmadığı araştırılmaktadır." ifadeleri yer aldı.

İstanbul Bahçelievler'de boş bina çöktü!

Beyoğlu'nda inşaat halindeki bina çöktü!

 


Geri Dön