25 / 04 / 2024

İstanbul'da da en fazla prim yapan ilçe Şişli olarak kayıtlara geçti!

İstanbul'da da en fazla prim yapan ilçe Şişli olarak kayıtlara geçti!

İSTANBUL'da konut, ofis ve arsalarda ciddi değerlenmelere karşılık satışlarda aynı nispette yüksek oldu. Yıl sonu itibariyle, İstanbul'da da en fazla prim yapan ilçe Şişli olarak kayıtlara geçti...



İSTANBUL'da konut, ofis ve arsalarda ciddi değerlenmelere karşılık satışlarda aynı  nispette yüksek oldu. Yıl sonu itibariyle, İstanbul'da da en fazla prim yapan ilçe Şişli olarak kayıtlara geçti. 


Şişli'de satılık konut fiyatları yüzde 34 artarak metrekaresi 4 bin 458 TL'ye çıktı. Şişli'yi yüzde 30 ile Kadıköy ve yüzde 28 ile Büyükçekmece takip etti. Arsada Arnavutköy Ticari gayrimenkul fiyatlarında yüzde 38 ile en çok artışı metrekaresi 9 bin 921 olarak Fatih'te görülürken Kadıköy'de fiyat artışı yüzde 27, Kağıthane'de yüzde 25, Ağaoğlu tarafından Alaşehir'de hayata geçirilen Ândromeda Gold Beşiktaş'ta yüzde 22 oldu. Ataşehir'de ise Ağaoğlu'nun Ândromeda ve My Tovverland projeleri satışların yoğun olduğu projeler olurken Teknik Yapı'nm Deluxia Dragos projesi bu yılın son teslim projesi oldu. Arazi fiyatlarına bakıldığında 2013 yılında en çok artış yüzde 69 ile Arnavutköy'de gerçekleşti. Arnavutköy'de arsaların ortalama metrekaresi 183 TL, Beykoz'da ise metrekaresi 318 TL olarak gerçekleşti. 



Sözcü Gazetesi 


Geri Dön