19 / 04 / 2024

İstanbul'da icradan satılık maden ocağı ve özel okul binası!

İstanbul'da icradan satılık maden ocağı ve özel okul binası!

icramatik.com adlı internet sitesinde yer alan duyurulara göre,  İstanbul-Eyüp 'te bulunan kömür işletmesi ile  Büyükçekmece 'de bulunan özel okul binası icradan satılacak



İstanbul-Eyüp 'te bulunan kömür işletmesi ile  Büyükçekmece 'de bulunan özel okul binası, icradan satılacak. 'icramatik.com' adlı internet sitesinde yer alan duyurulara göre,  Büyükçekmece-Ayazma mevkiinde, üzerinde okul binası, spor tesisi ve havuz bulunan  taşınmaz için 5 milyon 37,6 bin lira muhammen bedel belirlendi. Söz konusu  tesisin satışına ilişkin ihale 13 Eylül günü saat 10.00 'da Büyükçekmece 1. İcra  Müdürlüğünde yapılacak.
İstanbul-Eyüp 'te Göktürk Köyü yakınında bulunan bir kömür sahasının  işletme hakkı da icra yoluyla satılacak. İlana göre, işletme ruhsatının süresi 14  Ağustos 2012 'de sona erecek kömür işletmesi için 2 milyon 153 bin lira muhammen  bedel belirlendi. Satış işlemi, 23 Eylül günü saat 10.00 'da Eyüp 1. İcra Müdürlüğünde  yapılacak. Diğer taraftan, 'icramatik.com' adlı internet sitesinde, icralık  fabrika arabaları ve tüm malların resimlerinin de yayımlanmaya başladığı, bu  hizmetin Türkiye 'de bir ilk olduğu kaydedildi.
                AA


Geri Dön