20 / 04 / 2024

İstanbul’da satılık dükkan fiyatları 2013!

İstanbul’da satılık dükkan fiyatları 2013!

Uzmanlar tarafından en karlı gayrimenkul yatırımı olarak gösterilen dükkanlara talep her geçen gün artıyor. Düzenli ve yüksek kira kazancı getiren dükkanlar özellikle yatırımcılar tarafından ilgi görüyor. İşte İstanbul’da satılık dükkan fiyatları 2013…



Bugün neredeyse konut projelerin tamamı dükkan üzerinde yükseliyor. Düzenli ve yüksek kira getiri sunan dükkanlar özellikle yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. 


Konuta göre kendini daha kısa sürede amorti edebilen dükkanlarda yatırımın geri dönüş süresi 8 yıla kadar düşebiliyor. Ticari gayrimenkule yatırım uzmanlar tarafından en karlı gayrimenkul yatırımı olarak gösteriliyor. 


Biz de birikimini kazançlı bir yatırıma dönüştürmek isteyen emlakkulisi.com takipçileri için İstanbul’da satılık dükkan fiyatlarını araştırdık. İşte İstanbul’un farklı merkezi lokasyonlarında yükselen ve yüksek kira getirisi vaat eden İstanbul’da satılık dükkan fiyatları 2013…


 İstanbul’da satılık dükkan fiyatları 2013!


Güneşli Express’te 758 bin TL’den başlıyor

Babacan Yapı tarafından Bağcılar’da hayata geçirilen Güneşli Express projesi, 4 bin 250 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 5 dükkanın yer aldığı projede dükkanların büyüklüğü 51 ile 115 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Fiyatların 758 bin TL ile 1 milyon 422 bin 500 TL arasında değişiklik gösterdiği Babacan Yapı Güneşli Express projesinde yüzde 25 peşinatla dükkan sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Güneşli Express’te dükkan teslimlerinin Aralık 2014’te yapılması planlanıyor. 


Güneşli Express hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 İstanbul’da satılık dükkan fiyatları 2013!


Cornerlife Güneşli’de metrekaresi 8 bin 500 TL’den başlıyor

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Cornerlife Güneşli projesinde toplam 21 adet dükkan yer alıyor. 8 metre tavan yüksekliğine sahip büyüklükleri 57 ile 347 metrekare arasında değişen dükkan seçeneklerinden oluşan projede dükkanlar metrekaresi 8 bin 500 TL ile 13 bin 500 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 50 peşinatla dükkan sahibi olunabilen projede kalan yüzde 50’lik kısım firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor ya da banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Basın Expres yolu üzerinde yer alacak metro istasyonuna yürüme mesafesinde konumlanan proje havalimanı, metro, metrobüs, okul, hastane, AVM gibi ihtiyaç duyabileceğiniz noktalara yakın mesafede yer alıyor. Cornerlife Güneşli’de dükkan teslimlerinin Aralık 2014’te yapılması planlanıyor. 


Cornerlife Güneşli hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 İstanbul’da satılık dükkan fiyatları 2013!


Beylikdüzü Ginza Lavinya Park’ta 1 milyon 735 bin TL. Son 4 tane kaldı

Kullar İnşaat ve Keleşoğlu İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Ginza Lavinya Park projesinde toplam 48 adet dükkan yer alıyor. 3 kattan oluşan dükkanlardan şu anda son 4 tanesinin satışı sürüyor. Beylikdüzü Ginza Lavinya Park projesinde büyüklükleri 448 ile 591 metrekare arasında değişen dükkanlar 1 milyon 735 bin TL ile 2 milyon 730 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 50 peşinatla dükkan sahibi olunabilen Ginza Lavinya Park Beylikdüzü projesinde kalan tutar ise banka kredisi ile 12 aya kadar taksitlendiriliyor. Lavinya Park Ginza’da dükkan teslimleri hemen yapılıyor. 


Ginza Lavinya Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 İstanbul’da satılık dükkan fiyatları 2013!


Kağıthane Dap Bumerang’ta son 1 tane kaldı. 1 milyon 712 bin TL

Dap Yapı güvencesiyle Kağıthane’de hayata geçirilen Dap Bumerang projesi toplam 15 adet dükkandan oluşuyor. Son 1 adet dükkanın kaldığı Kağıthane Dap Bumerang projesinde 189 metrekare büyüklüğündeki dükkan 1 milyon 712 bin TL’den satışa sunuluyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin oluşturulduğu Kağıthane Dap Bumerang’ta teslimlerin 2015 yılında yapılması planlanıyor. Kağıthane Dap Bumerang projesi Haliç Kongre Merkezi ve Bauhaus'a 1 dakika, Büyükdere Caddesi'ne 4 dakika, Taksim'e 10 dakika, Maslak'a 7 dakika, Adalet Sarayı'na 2 dakika ve E-5 yoluna 2 dakika mesafede konumlanıyor. 


Dap Bumerang hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 İstanbul’da satılık dükkan fiyatları 2013!


Kartal Asia Park’ta metrekaresi 6 bin TL

Asia Park projesi Kartal’da Çiftçi Çelebi Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 19 katlı 2 bloktan oluşan Kartal Asia Park projesinde dükkanlar metrekaresi 6 bin TL’den satışa sunuluyor. Çiftçi Çelebi Yapı Asia Park projesinde şu anda son bir tane bin 200 metrekare ofisin satışı devam ediyor. Mart 2015’te teslimlerin yapılması planlanan Asia Park Kartal projesinde banka kredisi ile dükkan sahibi olunabiliyor. Yüzde 25 peşinat veriliyor kalan tutar ise banka kredisi ile ödeniyor ya da dükkan bedelinin tamamı peşin ödeniyor.

 

Asia Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 İstanbul’da satılık dükkan fiyatları 2013!


Esenyurt Lemuria’da hemen teslim dükkan 75 bin TL

BTC İnşaat tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen Lemuria projesinde toplam 41 adet dükkan yer alıyor. Büyüklükleri 14 ile 52 metrekare arasında değişen dükkan seçeneklerinden oluşan Esenyurt Lemuria Konutları projesinde son 16 dükkanın satışı devam ediyor. Dükkan teslimlerinin hemen yapıldığı BTC İnşaat Lemuria projesinde dükkanlar 75 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla dükkan sahibi olunabilen Lemuria Esenyurt projesinde kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor.

 

Lemuria hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 İstanbul’da satılık dükkan fiyatları 2013!


West Blocks’ta maksimum 5 milyon 361 bin 806 TL. Hemen teslim

Bilgili Holding güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen West Blocks projesinde toplam 6 adet dükkan bulunuyor. Dükkan teslimlerinin hemen yapıldığı Büyükçekmece West Blocks projesinde dükkanların büyüklükleri 220 ile 740 metrekare arasında değişiyor. Bilgili Holding West Blocks projesinde dükkan fiyatları 2 milyon 117 bin 571 TL’den başlıyor, 5 milyon 361 bin 806 TL’ye kadar yükseliyor. Yüzde 25 peşinatla dükkan sahibi olunabilen West Blocks Büyükçekmece projesinde kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. 


West Blocks hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 İstanbul’da satılık dükkan fiyatları 2013!


Dumankaya Horizon Kartal’da 500 bin TL’den başlıyor. Peşinde yüzde 15 indirim

Dumankaya İnşaat tarafından Kartal’da hayata geçirilen Dumankaya Horizon Kartal projesinde toplam 35 adet dükkan yer alıyor. Dumankaya Horizon Kartal projesinde dükkanların büyüklükleri 72 ile 318 metrekare arasında değişiyor. Fiyatların 500 bin TL ile 6 milyon TL arasında değişiklik gösterdiği projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. Yüzde 25 peşinle de dükkan sahibi olunabilen Dumankaya Horizon Kartal projesinde kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Projede dükkan teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor. 


Dumankaya Horizon Kartal hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 İstanbul’da satılık dükkan fiyatları 2013!


Park Çekmeköy’de 225 metrekare dükkan 850 bin TL

Habitat İnşaat güvencesiyle Çekmeköy’de hayata geçirilen Park Çekmeköy projesi 8 katlı tek bloktan oluşuyor. Toplam 8 dükkanın yer aldığı Park Çekmeköy projesinde 225 metrekare büyüklüğe sahip dükkanlar 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisi ile dükkan sahibi olunabilen Habitat İnşaat Park Çekmeköy projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor. Park Çekmeköy projesinde dükkan teslimlerinin Haziran 2014’te yapılması planlanıyor. 


Park Çekmeköy hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön