26 / 04 / 2024

İstanbul'un 3 dev hastanesinde çatı göründü!

İstanbul'un 3 dev hastanesinde çatı göründü!

Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’de bulunan biner yataklı salgın hastanesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Havalimanındaki hastanenin bazı bölümlerinin çatılarının yapımına geçildi.



Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 6 Nisan’da tarihinde düzenlenen kabine toplantısı sonrasunda, İstanbul’da Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’ye biner yataklı salgın hastanesi yapılacağını duyurmuştu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 45’er günde tamamlanacağını duyurduğu hastaneler için çalışmalar hemen başlatıldı. Atatürk Havalimanı’ndaki hastanenin bazı bölümlerinin çatıları da tamamlandı. İnşaat sürerken bir yandan da çevre düzenlemesi çalışmaları başlatıldı. Çok sayıda işçi ve iş makinesinin aralıksız çalıştığı hastane inşaatının yakın bir zamanda tamamlanıp, gününden önce hizmete açılması bekleniyor.

ASKERİ HASTANE DE BİTİYOR

Tam 128 yıl önce Sultan Abdülhamit'in yaptırdığı ve o dönem salgın hastanesi olarak kullanılan Hadımköy’de bulunan askeri hastanede de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Uzun zamandır atıl halde bekleyen hastanede Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın verdiği talimatla yenileme çalışması başlatılmıştı. Tarihi hastane, 45 gün içinde restorasyonu tamamlanıp pandemi hastanesi olarak hizmete alınacak.

İstanbul'daki sahra hastaneleri 8 soruda tüm detaylarıyla!

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön