26 / 04 / 2024

İşte ön talep avantajlı 12 proje!

İşte ön talep avantajlı 12 proje!

Şirketlerin lansman öncesi dönemde ilan ettikleri ön talep süreci, projenin satış kaderini belirleyerek yatırımcının önünü görmesini sağlıyor. İşte ön talep toplayan 12 proje...




Şirketlerin lansman öncesi dönemde ilan ettikleri ön talep süreci, projenin satış kaderini belirleyerek yatırımcının önünü görmesini sağlıyor. Projenin reklamının da yapıldığı bu süreçten proje geliştiricileri kadar konut müşterileri de karlı çıkıyor. Çünkü ön talep döneminde lansmana göre daha avantajlı fırsatlar sunuluyor. Topraktan alanın kazandığı bir formülle ön talep dönemlerinde alıcılar daha başta ortalama yüzde 10 kar ediyor. 


Ön satışların süresi, genelde 15 gün ile 1 ay arasında belli daire sayısı için geçerli oluyor. İşte ön talep dönemi devam eden ve başlayacak bazı projeler:



1-) 3. İSTANBUL 

3. İstanbul, gösterilen yoğun ilgi sonucunda, lansman öncesi ön talep toplamaya başladı. 400 konut ve 26 adet dükkanın yer aldığı projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut bulunuyor.  3. Havalimanı, 3. Boğaz Köprüsü gibi bölgesinin kaderini değiştirecek olan Başakşehir'in büyük projesi 3. İstanbul, gösterilen yoğun ilgi doğrultusunda lansman öncesinde ön talep toplamaya başladı. 


Web : http://www.ucuncuistanbul.com 





2-)SUR YAPI 

Sur Yapı İstanbul'da Bahçekent, Maltepe, Kağıthane, Topkapı, Sancaktepe ve Koşuyolu projeleri için ön talep toplama sürecine giriyor. 


https://www.suryapi.com.tr/





3-)DKY İNŞAAT 

DKY İnşaat önümüzdeki dönemde Sultanbeyli, Yeni Sahra, Çeliktepe, Göztepe, Kadıköy, Maltepe ve Suadiye'de rezidans, konut ve ofis projeleri geliştirecek. DKY İnşaatın web sayfasında Sahil, Ada ve Business Tuzla projeleri için talep toplanıyor. 


http://www.dkyinsaat.com/




4-)İNANLAR İNŞAAT 

Bağdat Caddesi Terrace Cadde 251, Terrace Su ve Haramidere Terrace Lotus projeleri için ön talep toplayan İnanlar İnşaat, bir yandan da Beylikdüzü -Ambarlı liman yolu üzerindeki LOTUS projesi için eski müşterilerini bilgilendiriyor. 


http://www.inanlar.com/




5-)AKZİRVE GAYRİMENKUL

Bahçeşehir'de bölgenin en uzun ve geniş caddesinde karşılıklı üç etap halinde cadde dükkanlı konut projesi üretecek olan Akzirve Gayrimenkul ön talep sürecini başlattı. 


http://www.akzirve.com/



6-)AHMET KUL GAYRİMENKUL

Ahmet Kul Gayrimenkul Proje Geliştirme A.Ş tarafından Büyükçekmece Mimaroba'da geliştirilen Dia Mare projesi için ön talep toplama döneminde. 


http://www.ahmetkul.com/



7-)TAHİNCİOĞLU 

Tahincioğlu, Şişli Bomonti'deki arsası üzerinde karma kullanımlı proje geliştirecek. Karma kullanımlı projede ön talep süreci devam ediyor. Şirket, İstinye'de yer alacak ve Emlak Konut GYO A.Ş. ile hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilecek olan projesiyle ilgili hazırlıklarını da sürdürüyor. 


http://www.tahincioglu.com/




8-)ÇOLAKOĞLU 

Çolakoğlu Yapı'nın Başakşehir'deki 350 konutluk projesi için ön talep toplanıyor. 


http://www.colakoglu.com/



9-)EGE YAPI GROUP 

Ege Yapı Group, Kağıthane'deki yeni bir projesinde bir yıldır ön talep topluyor.  Projede stüdyo, 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 tipi dairelerle ticari üniteler yer alacak. 


http://www.egeyapi.com/



10-)BABACAN YAPI 

Babacan Yapı, bu kez Küçükçekmecenin en değerli lokasyonlarından Sefaköy'de konumlanan Babacan Portroyal'da talep sürecini başlattı. Şirketin Haramidere'deki projesinde ise satışlar devam ediyor. 


http://babacanholding.com/



11-)GÜL PROJE 

Gül Proje, Gaziosmanpaşa, Seyrantepe ve Sultangazi'de karma yoğunluklu proje geliştirecek. Basın Ekspres yolu üzerinde Ekspres projesini satışa sunan şirketin önceliği GOP'taki TEMPOİNT projesi olacak. 


http://www.gulproje.com.tr/


12-)ILGIN İNŞAAT 

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesini üstlenen Ilgın İnşaat, We Haliç Gaziosmanpaşa projesi için ön talep topluyor. 140 milyon dolarlık büyüklüğe sahip proje 200 bin metrekarenin üzerinde bir alanda yükselecek. 


http://www.ilgin.com.tr/



Yenibirlik




Geri Dön