25 / 04 / 2024

İşte TMSF'nin satacağı emlak ve şirketlerin tam listesi!

İşte TMSF'nin satacağı emlak ve şirketlerin tam listesi!

TMSF, devredilen şirketlerden faaliyette olan ve bilançosu iyi şirketleri satmayı, faaliyette olmayan ya da bilançosu kötü olan şirketleri ise tasfiye etmeyi planlıyor.



15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında FETÖ soruşturmasını takiben TMSF’ye devredilen şirket sayısı 500'den fazla.  Fon, bünyesindeki şirket sayısıyla Koç ve Sabancı gibi Türkiye'nin dev holdinglerini geride bıraktı. 


678 sayılı yeni kanun hükmünde kararname (KHK) ile FETÖ bağlantılı şirketlerin kefil olduğu borçlarda, borcun alacaklısı ya da diğer kefillerden tahsili yoluna gidilecek.


TMSF, devredilen şirketlerden faaliyette olan ve bilançosu iyi şirketleri satmayı, faaliyette olmayan ya da bilançosu kötü olan şirketleri tasfiye edecek. 


TMSF, devredilen şirketlerden faaliyette olan ve bilançosu iyi şirketleri satmayı, faaliyette olmayan ya da bilançosu kötü olan şirketleri ise tasfiye etmeyi planlıyor. Bu yöndeki çalışmalar bütün hızıyla sürüyor.


TMSF, Adana, Adıyaman,Afyon, Aksaray,Amasya, Ankara, Antalya, Aydın,  Balıkesir, Bartın,Bayburt, Bilecik, Bolu, Burdur,Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Urfa, Uşak, Van, Yalova,Yozgat ve Zonguldak'ta 1035 adet emlak ve şirketlerin satışı için değer tespiti yapıyor. 


TMSF'nin satacağı emlak ve şirketlerin listesi  tıklayın


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com



Geri Dön