24 / 04 / 2024

İstiklal Caddesi'nde 6. kattan düşen işçi öldü!

İstiklal Caddesi'nde 6. kattan düşen işçi öldü!

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 7 katlı binada çalışan işçi 6. kattan düşerek, yaşamını yitirdi. Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.



Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerindeki bir binada tamirat yapan işçi, çatıdan düşerek yaşamını yitirdi. Takvim gazetesinde yer alan habere göre, olay, saat 08.15 sıralarında Beyoğlu Galatasaray İstiklal Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre sabah saatlerinde cadde üzerindeki 8 katlı bir binanın çatı katına çıkan Cihan Boz (35) tamirata başladı. Bir süre sonra Boz, henüz bilinmeyen bir sebeple çatıdan aşağıya düştü. Sert bir şekilde yere düşen işçi, olay yerinde feci şekilde yaşamını yitirdi.

Şahsın düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Boz'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Bunun üzerine polis ekipleri, cesedin çevresine güvenlik şeridi çekerek bazı önlemler aldı. Polis ve ambulans araçlarıyla etrafı kapatılan ceset, olay yeri inceleme ekipleri tarafından da incelendi. Yapılan incelemenin ardından cesedin Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacağı öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili olarak inceleme başlattı.


Geri Dön