26 / 04 / 2024

İstinat duvarı çöktü: 2 yaralı !

İstinat duvarı çöktü: 2 yaralı !

Maltepe Feyzullah Mahallesi Şerife Sokak'ta temel çalışması yapılan inşaatın istinat duvarı çöktü. Mahalle sakinlerinde büyük panik yaşanmasına neden olan olayda 2 kişi yaralandı. Durumlarının ise hafif yara olduğu açıklandı...



Maltepe'de temel çalışması yapılan inşaatın istinat duvarı çöktü. Mahalle sakinlerinde büyük panik yaşanmasına neden olan olayda 2 kişi yaralandı. Maltepe Feyzullah Mahallesi Şerife Sokak'ta temel çalışması yapılan inşaatın istinat duvarı çöktü. Olayda inşaat sahibi ve temel çalışmasında çalışan işçilerden birisi yaralandı. Yaklaşık 10 metre derinliğindeki temelin istinat duvarı büyük bir gürültüyle çökerken mahalle sakinleri büyük panik yaşadı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. Kısa süre içinde olay yerine gelen ambulanstaki görevliler yaralılardan durumu ciddi olan inşaat sahibini alıp hastaneye götürdü. Durumu hafif olan diğer yaralı ise özel bir otomobille hastaneye götürüldü. 


Mahalle sakinlerinden bir kadın, "Burada çalışma yapılıyordu, böyle olacağı belliydi. Kazdılar kazdılar, yaralananlar duvarın kenarında duruyorlardı birden çöktü. 

Burada fazla kat çıkımına izin verilmemeli hepimizin çoluğu çocuğu var. Biran önce burayı yapsınlar" dedi. 

Başka bir mahalle sakini ise, "O sırada evdeydik bir sallantı oldu dışarıya çıktık" diye konuştu. İnşaatın etrafı emniyet şeridi çekilerek güvenlik çemberine alınırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 


Geri Dön