24 / 04 / 2024

İstwest'te yaşam başladı! 60 ay sıfır faiz!

İstwest'te yaşam başladı! 60 ay sıfır faiz!

Firma: Fer Yapı ve Boyner Holding

Proje: İstwest

FerYapı, Avrupa Yakası’nın en prestijli projesi İstWest’te sınırlı sayıda kalan daireleri için uygun ödeme seçenekleri sunuyor. Yaşamın başladığı İstWest’te peşin alımlarda %10 indirim, 60 ay sıfır faiz ve 20 yıl vadelendirme mevcut...



FerYapı, Avrupa Yakası’nın en prestijli projesi İstWest’te sınırlı sayıda kalan daireleri için  uygun ödeme seçenekleri sunuyor. Yaşamın başladığı İstWest’te peşin alımlarda %10 indirim, 60 ay sıfır faiz ve 20 yıl vadelendirme seçenekleri bulunuyor.


FerYapı ve Boyner Holding girişimi ile Bahçelievler-Basın Ekspres yolu üzerinde yükselen ve İstWest’te ev sahibi olmayı kolaylaştıran ödeme seçenekleri sunulmaya devam ediyor. Yüzde 60 doluluk oranı olan  İstwest  projesi geniş sosyal olanakları, rahat ulaşım imkanı ve merkezi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Okulların kapanması ile birlikte doluluk oranının %80’e ulaşacağı İstWest’te sınırlı sayıda kalan dairelere sahip olmak çok kolay. Yaşamın başladığı İstWest projesinde peşin alımlarda %10 indirim ya da 60 ay sıfır faiz seçenekleri ile ev almayı cazip hale getiren FerYapı, 20 yıl vadelendirme seçeneğiyle de sektörde bir ilki gerçekleştirmeye devam ediyor. Üstelik İstWest’ten ev alacak herkese Beymen Home’dan yüzde 30 indirim fırsatı da sağlanacak.

  

Size ait bir yaşam

70.000 m2’lik bir alan üzerinde sadece bin konutun yer aldığı İstWest projesi geniş blok aralıkları ile rahat ve ferah bir yaşam alanı sunuyor. Rezidans özelliğine sahip stüdyo dairelerle beraber, 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı İstWest projesinden ev sahibi olanlar perdelerini kapatmak zorunda kalmadan özgürce yaşamanın keyfini sürebiliyor.


Yeni bir yaşam alanı!

Bahçelievler Basın Ekspres Yolu’nun yeni yaşam ve lezzet meydanı İstWest Meydan’da canlılık yaz gelmeden başladı. Ulusal ve uluslararası pek çok markayı buluşturan ve açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gören İstWest Meydan üstü açık mimarisi ile benzersiz bir alışveriş alternatifi sunuyor. İstWest Meydan içinde şık kafelerden restoranlara, mobilyadan otomotive, elektronikten bankaya kadar birçok mağaza karması bulunuyor. 


Sosyal alanlarda keyifli vakit geçirin

4 bin metrekarelik sosyal tesisleri ile dikkat çeken İstWest; şehrin merkezindeki eşsiz konumu, prestijli mimarisi, her yaş grubundan çocuklar için dört farklı özel oyun alanları, yetişkinler için geliştirdiği sosyal donatıları, özel peyzaj düzenlemeleriyle doyasıya yeşil alanları, kış bahçesi, zen bahçesi, meyve bahçesi, yürüyüş parkurları, evcil hayvan parkı, 3 açık 2 kapalı yüzme havuzu, 3 fitness salonu, mini basketbol sahası, squash salonu, pilates, aerobik ve yoga stüdyoları, masa tenisi salonu, 2 sauna, Türk hamamı ve buhar odaları, 7 gün 24 saat çözüm sunan Back Up Concierge hizmeti ve İstWest Meydan ile Avrupa yakasının en prestijli projesi olarak göze çarpıyor.


İstWest’in küçük fertleri yaşadı!

Çocuklar için de güvenli bir yaşam alanı olarak tasarlanan projenin açık oyun alanları, macera parkı, gençlik parkı, 0-5 yaş ve 5-10 yaş çocuklara özel oyun alanları, paten, kaykay ve bisiklet parkuru gibi geniş aktivite alanları, özel spor alanları ve daha birçok eğlenceli detay,  İstWest ailesinin küçük fertlerini bekliyor.


İstWest sakinleri açık-kapalı basketbol, futbol sahaları ve tenis kortu ile sporu doya doya yaşarken; karaoke, müzik, dans odaları, özel parti alanları, playstation ve wii odası ile eğlencenin tadına varıyorlar.


Back-Up Concierge Hizmetiyle İyi Yaşam Çok Ayrıcalıklı

İstWest’e özel olarak geliştirilen Back-Up Concierge hizmetleri hem rezidans hem konut sakinlerine ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşamın kapılarını açıyor. Organizasyon ve danışmanlık hizmetleriyle A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlara cevap veren Back-Up Concierge hizmetlerindeki uzman personele ihtiyaç duyulduğu her an kolayca ulaşılabilecek.


Telefon: 0212 552 09 09

Web adresi: www.istwest.com


projeye sor



Geri Dön