19 / 04 / 2024

İsvan Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


İsvan Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadım Alagöz tarafından kuruldu.



İsvan Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadım Alagöz tarafından kuruldu.

İsvan Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurtiçi ve yurtdışında, İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bunların tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. İnşaat tesisat, elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek. Gayrimenkul acentelerinin faaliyetlerinde bulunmak (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) Seyahat acentesi faaliyetlerinde bulunmak. Karayolu ile yolcu taşımacılığı yapmak. Motorlu kara taşıtlarının ticaretini yapmak. Başta inşaat malzemeleri olmak üzere her türlü malın ticaretini yapmak. Diğer taraftan şirket, amaç ve konusu ile ilgili hususları gerçekleştirmek için aşağıdaki faaliyetlerde de bulunabilir: a) Acenteler, mümessillikler, şubeler açmak. b) Her türlü menkul ve gayrimenkul mal ve araç edinmek, bunları işletmek, satın almak, satmak, ipotek almak ve vermek. c) Yerli ve yabancı şirket ve bankalardan uzun, orta ve kısa vadeli krediler almak, müşterek borçlu ve müteselsil kefil olmak veya yalnızca kefil olmak. d) Yerli ve yabancı şirketler ile anlaşmalar yapıp, yurtiçi ve yurtdışında ihalelere girmek ve taahhütte bulunmak. e) Kurucu olarak katıldığı ve iştirak ettiği mevcut veya kurulacak şirketlerin idare ve teknik organizasyonlarını sağlamak. f) Yerli ve yabancı şahıs şirketleri, sermaye şirketleri, adi şirket ve gerçek kişilerle yabancı sermayeli şirketler, adi ortaklıklar ve iş ortaklıkları kurmak, kurulmuş ortaklıklara katılmak, bunların hisse senetlerini ve tahvillerini aracılık etmemek kaydıyla almak ve satmak. g) Amacı ile ilgili olarak marka, ihtira beratı, (know-how) ve diğer sınai mülkiyet haklarını iktisap etmek, devir ve ferağ etmek ve bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapmak.


Geri Dön