29 / 03 / 2024

ISVEA Flamma ile banyolardaki tasarım anlayışını değiştiriyor!

ISVEA Flamma ile banyolardaki tasarım anlayışını değiştiriyor!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından söz ettiren İtalyan markası ISVEA, alev dalgalarından esinlenerek hayata geçirdiği “Flamma” ile banyolardaki tasarım anlayışının sınırlarını zorluyor.



Yıllardan beri ateşle var olan seramik sanatının alevi, ISVEA'nın yeni serisi Flamma İkonik Lavobo ile hayat buldu. Tasarımı ile banyo kültürüne yepyeni bir yorum getiren Flamma, 

banyoları mükemmel bir yaşam alanına dönüştürüyor.  


Sanat Eseri Gibi Bir Lavabo: "Flamma"

Flamma, alev dalgalarının dansını çağrıştıran dış yapısı, geniş pürüzsüz yüzeyli yalın haznesi ve kullanım kolaylığıyla maksimum işlevsellik sağlayarak banyoları farklılaştırmayı amaçlıyor. Yarım asırdır vitrifiye seramik sektöründe tasarım odaklı ürünleriyle tüketicilerden tam not alan ISVEA, bu yeni ürünüyle adeta heykelsi bir sanat eserini banyolarla buluşturuyor. Flamma ikonik lavabo ile banyolar; modern, organik ve heykelsi formun görselliği sayesinde sanatsal bir alana dönüşüyor.


Ödüllü bir tasarım

ISVEA’nın tasarımcılarından Yatasarım Ömer Faruk Yakupoğlu tarafından tasarlanan Flamma, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A’Design Award 2015’te ödüle layık görüldü.



Geri Dön