25 / 04 / 2024

iTower'da harcadığın kadar öde dönemi başlayacak!

iTower'da harcadığın kadar öde dönemi başlayacak!

İstanbulun merkezi Şişli Bomontide, ilk üst düzey küçük metrekareli ofis projesi olan iTower, harcadığın kadar öde maliyet sistemi, 0 peşinat ve kurumlara özel sunulan yüzde 100 finansman seçenekleri ile dikkat çekiyor



İstanbulun merkezi Şişli Bomontide, ilk üst düzey küçük metrekareli ofis projesi olan iTower, harcadığın kadar öde maliyet sistemi, 0 peşinat ve kurumlara özel sunulan yüzde 100 finansman seçenekleri ile dikkat çekiyor. FerYapı ve Sinpaş GYO ortaklığı ile Bomontide yükselen projede, 30 katlı tek blokta, her katında 60 ile 800 metrekare arasında değişen 206 ofis ve 7 ticari alan bulunduruyor.

iTowerda metrekare fiyatları ise 4 bin 300 ile 7 bin dolar aralığında belirlenmiş. İçerisinde alışveriş merkezi, spor merkezi, back Office-concierge hizmetleri, copy center, ortak toplantı salonları, özel yemek salonları, VIP lounge, VIP karşılama, hobi salonu, otopark, vale parking, arşiv odası, donanımlı güvenlik, depolama alanları, kat bahçeleri, IT hizmetleri gibi dev özelliklerle rezidans konforunu iş yaşamına taşıyor.

Emine AÇAR/Bugün


Geri Dön