26 / 04 / 2024

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.



İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Şehit ve gazilerimize sahip çıkmak boynumuzun borcudur" diye konuştu.

Samsun Etik Haber'de yer alan habere göre; Yaşar, İYİ Parti İl Başkanı Recep Güleroğlu ve Vezirköprü İlçe Başkanı Salih Gürbüz ile beraber Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken teröristler tarafından karakolun yakınına atılan havan mermisinin patlamasının ardından yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Gazi olarak memleketine dönen Uzman Çavuş Sinan Bayır'a Allah’tan acil şifa dileyen Yaşar, "Bizler yataklarımızda rahat yatalım, özgürce nefes alalım diye kendi canlarını hiçe sayan şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Onlar bu vatan için vermeleri gereken mücadeleyi fazlasıyla vermiştir. Bundan sonrasında şehitlerimizin ailelerine, gazilerimizin yaşam kalitesine sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Şehitlerimizin aileleri de Gazilerimizin canı da artık bize emanettir" ifadelerini kullandı.

"GAZİMİZİN EV TALEBİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Gazi Uzman Çavuş Sinan Bayır'ın "Başımı sokacak bir ev" talebini İlçe Başkanı Gürbüz'e iletip takipçisi olmasını isteyen Yaşar, "Bu vatan size çok şey borçlu. Biz de talebiniz için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız" diye konuştu. 


Geri Dön