25 / 04 / 2024

İz Tetra Üstünevler 'de 200 bin TL 'ye!

İz Tetra Üstünevler 'de 200 bin TL 'ye!

4 bloktan oluşan İz Tetra Üstünevler"de 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Konutların alanları 100 ile 170 metrekare arasında değişiyor. Fiyatları ise 200 bin TL"den başlıyor



İz Tetra Üstünevler projesi Kartal Yakacık"ta İz Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede yaşam yaklaşık 2 ay içinde başlayacak. 4 bloktan oluşan İz Tetra Üstünevler"de 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Konutların alanları 100 ile 170 metrekare arasında değişiyor. Fiyatları ise 200 bin TL"den başlıyor.

Ferah ve özgün mimari yapısı, konforla güveni buluşturan teknolojisi ve sunduğu yüksek sosyal yaşam standartlarıyla öne çıkan; modern olduğu kadar doğal, hem renkli hem de huzurlu bir dünya. Üstelik şehrin merkezinde ama şehrin karmaşasından çok uzakta.

İz Tetra, Fitness Center"ı, basketbol sahası, açık yüzme havuzu, çocuklarınız için oyun alanları, yürüme parkuru, özenli ve iç açıcı peyzajı, doğrudan daireye geçiş olanağı sağlayan kapalı otoparkıyla hayatı bütün güzellikleri ve renkleriyle yaşamanız için doğdu.
İz Tetra"da 4. kattan başlayan deniz ve Adalar manzarası sunuyor. Gündüzler mavinin verdiği huzur ve enerjiyle dolu. Geceler muhteşem bir lacivertle ve dinlendirici bir ışıltıyla süslü.  

Anadolu Yakası'nın yeni çekim merkezi Kartal'ın, Anadolu Yakası'nın merkezi haline getirilmesi vizyonuyla planlanan˜Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında 100'den fazla sanayi tesisi bölgeden taşındı. Nitelikli konut siteleri, hizmet ve kültür alanları, opera binası, marinası, otelleri ve sosyal alanlarıyla ˜Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi" bölgenin çehresini değiştirecek. Kartal'da 2010'da hizmete açılacak olan ve Anadolu yakasının tüm adliyelerini bir araya toplayan Avrupa'nın en büyük Adliye Sarayı Projesi, bölgeye yakın bir tarihte önemli bir nüfus sirkülasyonu kazandıracak.

İstanbul'un hızla değişen ve gelişen Kartal ilçesinin Yakacık mevkiinde, tertemiz havası, yeşillikler içerisinde ve denize hakim bir lokasyonda inşaa edilen Üstünevler Projesi, E-5 ve E-6 karayollarına 3 dakikalık mesafede bulunuyor.

İz Tetra Üstünevler, Tem bağlantısı ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 20 dakika, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na 10 dakika, Kartal Sahil Yolu'na 5 dakika, TCDD Kartal Tren İstasyonu'na 5 dakika, Kartal-Kadıköy sarı dolmuşlara 5 dakika, İDO Kartal İskelesi'ne 5 dakika, Kartal ve Pendik ilçe merkezlerine 5'er dakika, Kartal Eğitim-Araştırma Hastanesi'ne ve Kartal Devlet Hastanesi'ne 5 dakika, Kartal'da inşaa edilmekte olan dünyanın en büyük Adalet Sarayı'na 5 dakika, 2011 yılında faaliyete geçecek olan Kartal-Kadıköy metro hattına 3 dakika mesafede bulunuyor. Proje Real M1'e 900 metre,   Neomarin ve Pendorya Alışveriş Merkezleri'ne 8 kilometre mesafede nşa ediliyor.

http://iztetra.com/ProjeOzellikleri.aspx

90 216 671 07 02

 

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön