28 / 03 / 2024

İzmir Bornova Folkart Life satılık konut!

İzmir Bornova Folkart Life satılık konut!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde bulunan proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. İzmir Bornova Folkart Life satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.



Sosyal kullanım alanları arasında projede kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu bulunuyor. 


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede daire büyüklükleri 46 metrekareden başlayıp 211 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi.


Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen  İzmir  Bornova Folkart Life projesi konum bilgisine göre Çeşme Otoyolu ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde hayata geçiriliyor.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşin ödeme ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisiyle 120 ay taksitlendiriliyor. Proje İzmir'in Bornova İlçe'sinde bulunuyor.


İzmir Bornova Folkart Life satılık konut fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daire teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön