18 / 04 / 2024

İzmir Folkart Life Bornova satılık daire!

İzmir Folkart Life Bornova satılık daire!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

İzmir Folkart Life Bornova satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje Adnan Menderes Havalimanı'na yakın mesafede bulunuyor.



Teslimlerin Haziran 2017 tarihinde gerçekleşeceği Folkart Life Bornova'da yüzde 25 peşin ödemelerde; kalan konut bedeli için 120 ay vade imkanı sağlanıyor ve banka kredisi kullanılabiliyor.


İzmir  Folkart Life Bornova  satılık daire alanları 46 metrekareden başlıyor, 211 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Folkart Life Residence  Folkart Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülen proje çevre yoluna 500 metre mesafede bulunuyor.


Satış süreci devam eden Folkart Life Bornova Evleri İzmir'in Bornova ilçesine yükseliyor. Proje 828 adet daireden meydana geliyor. 


İzmir Folkart Life Bornova satılık daire fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Adnan Menderes Havalimanı ve metroya yakın konumda yer alıyor. 


Bornova Folkart Life sosyal donatı alanları; koşu ve yürüyüş yolu, çocuk havuzu, cafe ve çarşı, açık - kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, süs havuzu, SPA ve fitness, restoranlardan oluşuyor. 


Folkart Life Bornova adres: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Bornova Folkart Life iletişim bilgileri

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön