18 / 04 / 2024

İzmir Konfor Evleri'nde 24 ay 0 faizle!

İzmir Konfor Evleri'nde 24 ay 0 faizle!

İzmir ilnin Çiğli ilçesine bağlı Ulukent bölgesinde hayata geçirilen Konfor Evleri'nde yüzde 20 peşinat ödendiğinde 24 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.



Doğa harikası Ulukent Şahin Tepesi'ndeki Konfor Evleri, hem yatırımcının gözdesi oklu, hem de benzersiz doğası ile sakinlerine bambaşka bir hayatın kapılarını açtı. İzmir'in en gözde yasam idam Çiğli - Ulukent'te; sessiz, sakin ve ömür boyu huzurlu bir hayat Konfor Evleri'nde başladı. 


İzmir'in köklü firmalarından Çetmen Şirketler Grubu tarafından tamamlanan proje, çok cazip avantajlar ve lansman fırsatlarıyla dikkat çekiyor. Banka ya da kefil istemeden %20'si peşin, kalanı 24 ay sıfır faizle sunulan lüks dairelere ilginin büyük olduğunu belirten Çetmen Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Çetmen, dileyene de 150 bin TL'ye 0,89 faizle 120 ay kredi imkanı sağladıklarını dile getirdi. 


Artısı çok keyfi bol

 Abdullah Çetmen şöyle devam etti: "Çağdaş ve yalın çizgilere sahip dış cephe tasarımı, her metrekaresi düşünülerek projelendirilmiş dört mevsim yaşayan peyzajı, doğa içindeki yaşam alanları ve manzarası, günün yorgunluğunu kulaç kulaç üzerinizden atacağınız yüzme havuzu, işlevselliği öncelikli iç mekan çözümleri, depreme dayanıklı yapısı ve üstün inşaat kalitesi ile modern, güvenli ve huzurlu bil' hayatı Konfor Evleri'nde sunuyoruz. Hemen bugün taşınmak ve konforlu bir hayata başlamak mümkün." Konfor Evleri, Ulukent'te otoban ve İzban İstasyonuna yakınlığı ile ulaşım açısından da son derece cazip bu konumda bulunuyor. Kent merkezine ulaşım kolaylığının yanı sıra ören ve tatil beldelerine yakınlığı, Konfor Evlerine bambaşka bir ayrıcalık kazandırıyor. 


http://konforevleri.com.tr/


Yeni Asır


Geri Dön