04 / 05 / 2024

İzmir Point Bornova AVM Ekim'de açılacak!

İzmir Point Bornova AVM Ekim'de açılacak!

Türkiye'nin üstü açılıp kapanabilen ilk alışveriş merkezi olarak dikkat çeken Point Bornova, İzmir'e özgü "deniz, doğa ve şehir" temasıyla sonbaharda kapılarını açmaya hazırlanıyor.



Kavuklar Gayrimenkul Yatırım tarafından hizmete açılacak olan İzmir'in en büyük ve Türkiye'nin üstü açılıp kapanabilen ilk alışveriş merkezi Point Bornova, Ekim ayından itibaren konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor. 


Bünyesine kattığı markalarla alışveriş keyfi sunmaya amaçlayan mekan, İzmir'de ilk defa yer alacak yaklaşık kırk markayı da aynı çatı altında buluşturacak. Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde ziyaretçiler, açık terasta yer alan manzaralı kafe ve restoranlarda İzmir'in keyfini çıkarırken. 1,5 dakika gibi kısa bir sürede üzeri açılıp kapanabilme özelliği ile hava muhalefetine takılmadan alışveriş özgürlüğüne kavuşabilecek. 


İzmir'de düzenlenecek galalara ev sahipliği yapması planlanan 12 adet sinema salonu sinema severleri beklerken, sporu hayatının bir parçası olarak görenler için ise 2 bin metrekare alana kurulu, 8 metre tavan yüksekliğine sahip, teraslı yüzme havuzu olan iki katlı dev bir fitness salonu hizmet verecek. Çocuklara yönelik eğitsel eğlence merkezi olma özelliğiyle İzmir'in ve bölgenin en kapsamlı çocuk alanına da sahip olacak mekanda, çocuklar interaktif ve uygulamalı eğitimler sayesinde eğlenirken öğrenme imkanı bulacak. Mimari danışmanlığı Hok tarafından yapılan Point Bornova, İzmir'i en iyi anlatan "deniz, doğa ve şehir" temasına uygun olarak tasarlandı. Projenin yer döşemelerinden peyzaj mimarisine, havuz alanlarından tüm aydınlatma detaylarına kadar her yerde İzmir'in denizi, doğası ve dinamizmini yansıtacak malzemelere yer veriliyor. 


Şamdan Plus 


Geri Dön