26 / 04 / 2024

İzmir'de gayrimenkul sektörü dijital dünya ile buluşacak!

İzmir'de gayrimenkul sektörü dijital dünya ile buluşacak!

TÜGEM İzmir Temsilciliği, sektör paydaşlarını çözüm ortakları ile tanıştırmak ve dijital pazarlamadaki yeniliklerle iş verimliliğini artırmak amacıyla Prop Tech İzmir adlı bir etkinlik düzenliyor.



Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM), gayrimenkul sekötrünü dijital dünya ile tanıştırmak için Prop Tech  İzmir  etkinliğini düzüenliyor. Etkinlik 12 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek. 

Medya Ege'de yer alan habere göre, Ege bölgesindeki yaklaşık 400 sektör temsilcisini bir araya getiren etkinlik dijital dünyadaki son gelişmelerin sektöre olan yansımaları ele alınacak.TÜGEM İzmir Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Akıncı, Prop Tech İzmir ile sektörün prestijinin artmasını, mesleki standartların netleştirilmesini ve mesleğe yeni başlayan gayrimenkul danışmanlarına ışık tutmayı hedeflediklerini söyledi.Akıncı, “Ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz etkinlik, alanında profesyonel isimlerin ayrıntılı sunumlarıyla gün boyu sürecek. Teknoloji çağına ayak uydurmak ve günümüz dijital networklerinden gayrimenkul sektörü paydaşlarının daha etkin bir şekilde yararlanmasını sağlamak için bu önemli organizasyonu İzmir'de ilk defa gerçekleştireceğiz. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilecek sunumların yanı sıra; firmalar kendi stantlarını da açarak sektör temsilcilerine bilgilendirme yapacaklar. Panellerde ise yeni trend ve teknolojik gelişmelere değinilecek. Mesleki standartları yükselterek gayrimenkul sektörü çalışanlarını dijital dünyayla buluşturmak istiyoruz” diye konuştu.İnşaat sektörü ve gayrimenkulün ülkemizdeki en önemli ekonomik dinamiklerden olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Üyesi Gülçin Okay da, “Gerçekleştirilecek organizasyon ile sektör çalışanlarının bilgileri güncellenecek; mesleklerindeki devamlılığın artırılarak satış ve pazarlama becerilerinin yükseltileceği bir ortamın yaratılmasında önemli mesafe kat edilecek” dedi.


Geri Dön