26 / 04 / 2024

İzmir'e Doyamazsın kampanyası başladı!

İzmir'e Doyamazsın kampanyası başladı!

İZTAV öncülüğünde yürütülen 'İzmir'e Doyamazsın' kampanyası başladı. Kentin iç turizmden aldığı payın artırılmasını hedefleyen projeyle şehrin tanıtımına büyük katkı sağlanacak.



İzmir Turizm ve Tanıtma Vakfı (İZTAV) öncülüğünde yürütülen 'İzmir'e Doyamazsın' kampanyası başladı. Kentin iç turizmden aldığı payın artırılmasını hedefleyen projeyle şehrin tanıtımına büyük katkı sağlanacak.  İzmir  Büyükşehir Belediyesi ve İZTAV Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Terör nedeniyle daralan turizmi hareketlendirmek amacıyla bir kampanyaya karar vermiştik. Ancak darbe kalkışması olunca erteledik. Ülkenin normalleşmesine katkısı olacağına inandığımız için de Ağustos ayında tekrar harekete geçtik" dedi. 


8 MİLYONLUK BÜTÇE 

Kocaoğlu, "Kampanya için bu yıl 7-8 milyon liralık bir bütçe ayırdık. Önümüzdeki yıldan itibaren yurtiçi ve yurtdışı tanıtımlara devam edeceğiz" dedi. Kurban Bayramı'nda 9 gün tatil düşünenleri ve darbe kalkışması nedeniyle iznini iptal edenleri İzmir'e davet eden Kocaoğlu, her turizmcinin kendisine göre belli promosyonlar yaptığını söyledi. 


Akşam


Geri Dön