26 / 04 / 2024

İzmit İsmetpaşa Stadı'na 83 milyon 198 bin 500 TL'lik teklif!

İzmit İsmetpaşa Stadı'na 83 milyon 198 bin 500 TL'lik teklif!

İzmit İsmetpaşa Stadyumu arsa ihalesinin ilk oturumunda en yüksek teklif 20 milyon TL'ydi. İkinci oturumda bu tutar 83 milyon 198 bin 500 TL'ye kadar çıktı.




 İçinde ismetpaşa Stadı'nın da bulunduğu 86 bin 775 metrekarelik arsanın ihalesinde ikinci oturumu dün yapıldı, ihalede teklif fiyatları arttı Emlak Konut GYO tarafından satışa çıkarılan içinde İsmetpaşa Stadı'nın da bulunduğu alanın ihalesinin ilk oturumu geçtiğimiz günlerde gerçekleşmişti. 2 teklifin geldiği ihaleye en yüksek rakamı TORKAM İnşaat- BUKTOR Yapı önermişti. Satış toplam geliri olarak 100 milyon lira teklif eden şirketin Emlak Konut GYO'ya önerdiği rakam yüzde 18 oranında 20 milyon lira olmuştu. 


KISA SÜREDE AÇIKLANACAK

 İlk oturumu gerçekleşen ihale sonunda teklif veren iki firmanın teklif zarfları içerisindeki belgelerin ihale komisyonu tarafından ayrıntılı değerlendirilmesinden sonra, ihalenin pazarlık ve açık artırma bölümünü içeren ikinci oturumu dün gerçekleştirildi. İhalede TORKAM İnşaat ve Yatırım A.Ş. ile BUKTOR Yapı San. ve Tic. Şti. iş ortaklığı teklifini artırdı. Firmanın teklifi öğrenilemezken, ihalenin sonucun kısa süre içerisinde açıklanacağı belirtildi. 


Kocaeli Manşet


Geri Dön