19 / 04 / 2024

İzoder enerji kimlik belgesi konulu toplantı yapacak!

İzoder enerji kimlik belgesi konulu toplantı yapacak!

Binalarda Enerji Performans Yönetmeliğinin bir parçası olan ve binalara verilen Enerji Kimlik Belgesinin 1 Ocak 2011den itibaren uygulamaya konulması hususunda toplantı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaşın katılımıyla gerçekleşecek  



Binalarda Enerji Performans Yönetmeliğinin bir parçası olan ve binalara verilen Enerji Kimlik Belgesinin 1 Ocak 2011den itibaren uygulamaya konulması hususunda toplantı; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaşın katılımıyla gerçekleşecek.

24 Şubat 2011 Perşembe günü düzenlenecek  toplantıda, 2010-2023 yılları Isı Yalıtım Sektörü Projeksiyonu Değerlendirmesi, Ekokredi Yalıtım 2011 Yenilikleri, Binalarda Enerji Performans Yönetmeliği, Enerji Kimlik Belgesi uygulaması ve yalıtım sektörünün geleceği anlatılacak.

İZODER 10. Dönem Seçimli Genel Kurulu öncesinde; Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Ali Rıza Korkmaz, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Enerji Verimliliği Daire Başkanı Murat Bayram ve Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Özciğer birer konuşma yapacak.


Geri Dön