27 / 04 / 2024

İzzet Çapa Süpermarket isimli restoranı açtı!

İzzet Çapa Süpermarket isimli restoranı açtı!

İzzet Çapa'nın 14 Aralık Salı gecesi Longtable'ın yerine açılacağı Süpermarket adlı restoranı için özel tarifler veren Oliver, lüks tarzda dekore edilen mekânın fotoğraflarını görünce bayılmış  



İşlettiği birçok mekânı sık sık değiştirerek İstanbul gece hayatında sürekli farklı yerler kazandıran İzzet Çapa, yeni açacağı restoranı için geçtiğimiz çarşamba ünü mutfak ustaları Cazi-Bilal Ateş kardeşlerle Londra'ya gitmiş; televizyon şovları  yazdığı kitaplar ve açtığı restoranlarla milyonlarca kişiye hitap eden İngiltere'nin sevilen şefi Jamie Oliver'ın mutfağına misafir olmuş. Jamie Oliver, çok önem verdiği ve kimselere açmadığı mutfağının kapısını Çapa'ya açmakla kalmamış, onlara özel yöntemlerini de anlatmış. Çapa'nın 14 Aralık Salı gecesi Longtable'ın yerine açılacağı Süpermarket adlı restoranı için özel tarifler veren Oliver, lüks tarzda dekore edilen mekânın fotoğraflarını görünce bayılmış. Oliver, "En kısa zamanda İstanbul'a gelip muhteşem lezzetlerinizi tatmak isterim" demiş.
Habertürk/Ünal Demirkaya

Basında yer alan diğer haberler:

Yarın açılıyor

İzzet Çapa, Sofa Otel içindeki Longtable’ın yerine Süpermarket adıyla yeni bir mekan açıyor. Mekan, A46 ekibinin ev sahipliğinde ‘Warm up’ partisi ile açılacak. Süpermarket, İstanbul gece hayatına yepyeni yemek ve müzik anlayışını getirecek. Mekanın Safari Kitchen bölümünde, eşsiz bir açık büfenin tasarımı yer alacak. Süpermarket’in dekorasyonu Tuvana Büyükçınar, A46 ve Çapamarka kreatif ekibi tarafından tasarlandı. Mekanın yönetimi ise Çapamarka ekibine yeni katılan Mine Baysan’a emanet edildi.
Hürriyet Kelebek/Gökhan Kimsesizcan


Geri Dön