29 / 03 / 2024

İzzet Yıldızhan, İzmir'deki otelini 1 Nisan'da açacak!

İzzet Yıldızhan, İzmir'deki otelini 1 Nisan'da açacak!

  Şarkıcı İzzet Yıldızhan, "Otelin açılışını Nisan 1 olarak düşünüyoruz. Kısmet olursa. İzmir'i bitirip, İstanbul'a yapacağım. İkinci hedefim İstanbul" diyor... İşte Habertürk gazetesine verdiği röportajdan otel inşaatıyla ilgili o bölüm...  



 

Diyarbakır doğumlu... 1 Nisan'da 10 çocuklu bir ailenin en küçük ferdi olarak dünyaya gözlerini açtı. İlkokulu ikinci sınıftayken bırakmak zorunda kalarak, ilk ve ortaokulu dışarıdan bitirdi. Kebapçı çırağı oldu, sonra usta oldu bu işte. Mesleğine Ankara'da devam ederken müziğe başladı. İlk albümünü Selami Şahin'in teklifiyle yaptı ve müzik piyasasına girdi. Birisi adlı albümüyle , Magazin Gazeteciler Derneği Altın Objektif ödülünü Yılın Sanatçısı unvanıyla aldı.

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslanın teklifi ile İstanbulda ilk sahne hayatına Büyük Maksim Gazinosunda başladı. Muazzez Abacı, Pınar Eliçe, Petek Dinçöz gibi çok değerli sanatçılarla Maksim Gazinoları'nda başarılı sahne çalışmaları yaptı. Son zamanlarda adı Ankaradaki otelde 29 Ekim gecesi yaşanan olayla anılmaya başlandı.

Peki İzzet Yıldızhan şimdilerde ne yapıyor Otel çalışması başladı. "Gece sahnedeyim, gündüz inşaattayım" diyerek çok çalıştığını vurguluyor. 29 Ekim gecesi için neler söyledi Albümü ne zaman Oteli ne zaman açılacak Kendisini İzmir'e gitmeden önce yakaladık, baretlerimizi kafamıza taktık ve sohbete başladık

Oteliniz hayırlı olsun. Proje nasıl çıktı

Otel yapacağım diye burayı almamıştım. Otel imarı olan bir arsaydı. Beş sene önce almıştım. Ticari amaçla aldım. Seneler geçtikçe satmadım, öyle kaldı.

Değerlendirmek istediniz yani.

Evet. İzmir'in geleceğini de çok iyi gördüm. İzmir, son zamanlarda gözde bir şehir olmaya başladı. Doğru bir yatırım olacağını düşündüm ve inşaata başladık.

Bir habere göre, "Ruhani bir mesaj aldım ve o mesaj bana İzmir'de otel yapmam gerektiğini söyledi" şeklinde dediğiniz iddia edilmişti. Ben de soruyorum o ruhani mesaj neydi

Ruhani bir mesaj cümlesini kullanmadım ben. Çok komik bir durum. Haber yapılmış ama bu cümleyi kullanmaları yanlış olmuş. Benim ağzımdan böyle bir cümle çıkmadı.

Nasıl bir cümle çıktı

Manevi bir görüşmeyle ortaya çıkan iş oldu bu. İzmir'de otele başlamayacaktım ama manevi açıdan çok değerli bir dostumla oturup sohbet ederken böyle bir fikir çıktı. Ve başladık. Maneviyatla olan bir şey dedim, ruhani bir mesaj değil yani. Ruhlar aleminde mi yaşıyoruz Yanlış anlaşılmıştır.

Hizmet sektörü sonuçta

Daha önce gene inşaat, küçük küçük bilmediğiniz böyle inşaat sektöründe işlerim oldu hala yapıyorum. Bununla ilgili ben ticaretin daha faydalı olacağını düşünüyorum

Otel ne zaman açılacak

Otelin açılışını Nisan 1 olarak düşünüyoruz. Kısmet olursa.

İKİNCİ OTEL İSTANBUL'A

Oteli zincir haline getirecek misiniz

İzmir'i bitirip, İstanbul'a yapacağım. İkinci hedefim İstanbul.

Hedef kitleniz nasıl olacak peki Herkes mi gelecek yoksa iş oteli mi olacak

Herkesin gelip kalabileceği bir otel olacak. Konsept otel olacak. İç mimarisine de başlandı. Güzel bir konsepti var. Şu ya da bu standartta diye bir şey olmayacak.

Kimlerle çalışacaksınız Mesela iç mimarisi için

Herşeyine ben karar veriyorum. Ama profesyonel bir grubumuz var. Mimarlarımız, iç mimarlarımız, mühendislerimiz."

Begüm Çelikkol / HABERTÜRK

 


Geri Dön