19 / 04 / 2024

JB Panorama nerede?

JB Panorama nerede?

Firma: JB İnşaat Yatırım A.Ş.

Proje: JB Panorama

JB Panorama nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede konut fiyatları 590 bin TL'den başlıyor...



JB İnşaat Yatırım A.Ş. imzasıyla yükselen  JB Panorama  projesinde 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. 

JB Panorama nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. JB Panorama nerede sorusunun yanıtından önce proje detaylarını aktaralım...

JB Panorama projesinde 195 adet bağımsız bölüm ve 2 blok bulunuyor. Projede 4 adet 1+1 ve 8 adet 2 oda 1 salon konut yer alıyor. 

1+1 evlerin büyüklükleri 93.83 metrekare ve 86.48 metrekare arasında değişirken, 2+1 evlerin büyüklükleri ise 114.15 metrekare olarak tasarlandı.

JB Panorama L şeklinde ve bitişik nizam olarak inşa ediliyor. Projenin 24 ayda tamamlanıp konutların teslim edilmesi hedefleniyor.  

JB Panorama nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. JB Panorama nerede sorusunun yanıtından önce proje detaylarını aktaralım...

JB İnşaat Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirilen JB Panorama projesindeki dairelerin fiyatları 590 bin TL'den başlıyor.

JB Panorama projesinde fitness salonu, teras bar, bodrum katında kapalı otopark, arsa alanı üzerinde ise açık otopark, çocuk parkı, kamelyalar ve peyzaj alanları gibi sosyal donatı alanlarına yer verildi. 

JB Panorama nerede?
İstanbul'un merkezi Kağıthane Çeliktepe'de inşa edilen JB Panorama İstanbul Adalet Sarayı’na 3.9 km, Tem Otoyolu’na 1.9 kilometre, Taksim Meydanı’na 5.3 kilometre, Cevahir AVM’ye 2.3 kilometre, Zorlu Center’a 2.5 kilometre, Vadi İstanbul AVM’ye 2.3 kilometre, Özdilek AVM’ye 1.6 kilometre ve 4. Levent Metro durağına kilometre mesafede yükselirken, Güzeldere Caddesi’ne de yakın uzaklıkta hayata geçiriliyor. 

JB Panorama iletişim:
Adres: Levent Mahallesi, Zambaklı Sokak, No : 9 Beşiktaş/İstanbul adresinde yer alıyor.
Telefon: 0 800 211 01 60
Web: http://www.jbpanorama.com/


projeye sor



Geri Dön