25 / 04 / 2024

Kadıköy Kentplus fiyat listesi!

Kadıköy Kentplus fiyat listesi!

Firma: Emay İnşaat

Proje: Kentplus Kadıköy

İstanbul'un Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen Kadıköy Kentplus fiyat listesi'ne göre daireler 194 bin liradan başlayan fiyatlarla satıya sunuluyor.




3 bloktan oluşan Kentplus projesi İstanbul'un Anadolu yakasında, Kadıköy'de hayata geçirildi. 27 bin metrekare alan üzerinde yükselen Kadıköy Kentplus toplamda 1.561 adet konuttan oluşuyor. 


Daire tiplerinin 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde tasarlandığı Kadıköy Kentplus fiyat listesi 'nin ayrıntıları haberimizin devamında yer alıyor. Daire tiplerine göre Kadıköy Kentplus fiyat listesi şöyle: 


Kadıköy Kentplus fiyat listesi: 



1+0 daireler 194 bin lira ile 253 bin lira arasında;

1+1 daireler 378 bin lira ile 459 bin lira arasında;

2+1 daireler 529 bin lira ile 693 bin lira arasında değişen fiyat alternatiflerine sahip.  Kadıköy Kentplus ödeme bilgsi şöyle: 


Kadıköy Kentplus ödeme planı:


Kadıköy Kentplus projesinde  yüzde 50 peşinat ödendiği takdirde kalan tutar 36 ay faizsiz olarak vadelendirilebiliyor. Projede aynı zamanda banka kredisi de kullanılabiliyor. 



Kadıköy Kentplus projesinde daire sahipleri için kuru temizleme, açık yüzme havuzları, açık ve kapalı otopark, spor tesisleri, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, dekorasyon, meydan konseptli çarşı ve vale gibi olanaklar bulunuyor.


Telefon: 444 20 01

Web Adresi: www.kentplus.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön