24 / 04 / 2024

Kadir Doğulu, Rumelihisarı'nda home office'e yerleşiyor

Kadir Doğulu, Rumelihisarı'nda home office'e yerleşiyor

Kadir Doğulu, Hande Yener'le ayrıldıktan sonra Rumelihisarı'nda bulunan home office'de yaşamaya başladı



Kadir Doğulu'dan ayrılan Hande Yener'in 'senet' korkusu! Seksi popçunun tüm alacakları, iş avansları ve senetleri ayrılmadan önce menajerliğini yapan eski sevgilisinin elinde

4 yıl süren Hande Yener-Kadir Doğulu aşkı bitti ama yankısı sürüyor... Geçen hafta ilişkilerine nokta koyana kadar Yener'in menajerliğini yapan Doğulu, görevini Poll Production by Polat Yağcı'ya devrettiğini açıklamıştı. Seksi popçunun bugüne kadar tüm anlaşmalarında söz sahibi olan Doğulu, eski sevgilisinin iş avanslarını, senetlerini ve alacaklarını da elinde bulunduruyor. 4 yıllık aşklarını bitirirken iş ilişkisini de sonlandırma kararı alan Hande Yener'i, Kadir Doğulu'nda olan yetkilerin korkusu sardı.

DOĞULU NE YAPACAK?
Kadir Doğulu ise kendisinin üzerinde bulunan tüm anlaşmaları, senetleri ve iş avanslarını eski sevgilisine teslim etmemesi halinde ünlü popçunun zor durumda kalacağı konuşuluyor. Yener'in yakın çevresi vasıtasıyla Doğulu'nun iş avanslarını ve senetlerini kendisine göndermesi konusunda haber gönderdiği söyleniyor. Eski menajerin nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu.

Eski sevgiliye inat rakibine sahne ayarlıyor
HANDE Yener'le ayrıldıktan sonra Rumelihisarı'nda bulunan home office'de yaşamaya başlayan Kadir Doğulu, bir zamanlar eski sevgilisinin en büyük rakibi olan Demet Akalın'la çalışmaya başladı. Akalın'ın asıl menajerliğini eşi Önder Bekensir üstlenirken Doğulu, ünlü popçunun sahne alacağı mekanlarla anlaşmalar yapıyor. Bugüne kadar Demet Akalın'a iki sahne ayarlayan Doğulu'nun bu işi eski sevgilisine nazirede bulunmak için kabul ettiği söyleniyor.
Nurbanu GÜNEY ELBİR / Akşam


Geri Dön