27 / 04 / 2024

Kağıthane Bella Residence fiyatları!

Kağıthane Bella Residence fiyatları!

Firma: FT Yapı ve Alyon Yapı

Proje: Bella Residence

Kağıthane Bella Residence fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Bella Residence projesi FT Yapı ve Alyon Yapı ortaklığıyla hayata geçirildi...



Bella Residence projesi  "Şehrin yeni  güzeli" sloganıyla basına tanıtılan proje 21 katlı tek blok şeklinde yükseliyor.  Bella Residence  projesi  FT Yapı ve Alyon Yapı  ortaklığıyla hayata geçirildi.


1+1'den 3+1 dublekslere kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor. 980 metrekare alana sahip Bella Residence projesi İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. 

Toplam 92 daireden meydana gelen projede daire alanları 51 ila 160 metrekare arasında değişiyor. Projede sosyal olanaklara da yer veriliyor.

Bella Residence lokasyon olarak; İstanbul'un ana aktarma merkezlerinden Mecidiyeköy'e, M2 Metro -Yapımı devam eden Kabataş ve Mahmutbey Metrosuna - Metrobüs duraklarına yürüyerek 5 dakikalık mesafede Boğaziçi ve FSM Köprüsü’ne çok yakın Çağlayan İstanbul Adalet Sarayı ve Florence Nightingale Hastanesi’ne komşu olarak yükseliyor.
 
Bella Residence projesinde;
 
7/24 güvenlik
Oyun parkı
Toplantı odası
Resepsiyon hizmeti
Sauna
Fitness Center
Masa Tenisi olanakları da sunuluyor. 
 

Kağıthane Bella Residence fiyatları!

Bella Residence fiyat listesi 275 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 50 bin TL'ye kadar çıkıyor. Projede teslimlerin Haziran 2019 tarihinde yapılması planlanıyor. 
 

Adres: HÜRRİYET MH HUDUT SOKAK NO 159 KAĞITHANE İSTANBUL      
                     
Tel: 0212 274 00 14 - 0532 250 15 33        
http://www.bellaresidence.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön