17 / 04 / 2024

Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı inşaatında sona gelindi!

Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı inşaatında sona gelindi!

Her mahalleye bir mahalle konağı hedefi ile ilçeye yeni tesisler kazandıran Kağıthane Belediyesi Gürsel Mahalle Konağı'nın inşaatında sona geldi.




Gerek kültür merkezleri ve gerekse hayata geçirdiği spor kompleksleri ile Kağıthane’nin imaj ve sosyal yaşamını büyük ölçüde değiştiren Kağıthane Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Her mahalleye bir mahalle konağı hedefi ile çıkılan yolda Gürsel Mahallesi’nde geçtiğimiz yıllarda başlanan mahalle konağı inşa çalışmaları tamamlanıyor. Proje tamamlandığında bölge sakinleri günlük işlerini ve sosyal yaşama dair ihtiyaçlarını tek bir merkezden halledebilecek.


Toplam 5 bin 100 metrekarelik alana inşa edilen binada, 180 kişilik sinema ve konferans salonu, engelliler merkezi, PTT birimi, muhtarlık, aile sağlığı merkezi, İSMEK, bilgi evi, idari birimler ve otopark bulunacak. Hem mahallenin gelişimine hem de vatandaşlara önemli bir katkı sağlayacak olan merkez, bölge sakinlerinin otopark ihtiyacını da büyük oranda gidermiş olacak.


Yatırımlara ara vermeden devam ettiklerini dile getiren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç konuyla ilgili olarak; ‘’Türkiye’nin gelişim ve dönüşümü ile birlikte biz de Kağıthane olarak daha da büyüyoruz, yaptığımız yatırımlar bunun en büyük göstergesi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi 2018 yılı hem ülkemiz hem de Kağıthane için icraatların tavan yaptığı yıl olacak. Gürsel Mahalle Konağı’nı yeni yılla birlikte hizmete açacağız. Şimdiden tüm komşularımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.‘’ dedi.



Kağıthane Belediyesi



Geri Dön