25 / 04 / 2024

Kağıthane Kordon İstanbul Cendere fiyat!

Kağıthane Kordon İstanbul Cendere fiyat!

Firma: Ege Yapı

Proje: Kordon İstanbul

Kağıthane Kordon İstanbul Cendere fiyatları 505 bin TL'den başlıyor. Ege Yapı imzasıyla yükselen projeden daire alanlara 42 bin TL'ye kadar seyahat çeki hediye ediliyor...



Ege Yapı satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinde değişiyor. Kordon İstanbul projesi toplam 559 daire ve 55 adet mağazadan oluşuyor. 

Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım değeriyle inşa ediliyor.Kordon İstanbul'da daire büyüklükleri 41 metrekare ile 226 metrekare arasında değişiyor. 

Kağthane Cendere Caddesi üzerinde yükselen Kordon İstanbul Evleri, ''İzmir'in Kordon'u varsa İstanbul'un da var'' sloganıyla tanıtılıyor. Ege Yapı ve Etstur işbirliği ile Kordon İstanbul projesinden ev alanlara 42 bin TL'ye kadar seyahat çeki hediye ediliyor. 

Ege Yapı imzası taşıyan Kordon İstanbul Evleri'nde 10 bin TL peşinat avantajının yanı sıra 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı da sunuluyor. 

Kağıthane Kordon İstanbul Cendere fiyat!
Levent ve Maslak’a komşu olan Kordon İstanbul konum olarak TEM’e 2 dakika, Havaray ve metroya yürüme mesafesinde yükseliyor. Kordon İstanbul  Ege Yapı  satılık daire fiyatları 505 bin TL'den başlıyor. 

Projede; özel sinema salonu, kütüphane, sanat atölyesi, karaoke odası, hobi odaları, misafir odası, müzik stüdyosu, çocuk oyun kulübü bulunuyor.
 

Kordon İstanbul Evleri adres: Adres: Cendere Caddesi No:41 Kağıthane/İstanbul          
 

Tel: (0850) 222 53 43       
Web: http://www.kordonistanbul.com/ 
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön