17 / 04 / 2024

Kağıthane Millet Kıraathanesi 27 Ocak'ta açılıyor!

Kağıthane Millet Kıraathanesi 27 Ocak'ta açılıyor!

İstanbul'un konum olarak merkezinde bulunan Kağıthane'de, her yaştan vatandaşa özel Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi 27 Ocak tarihinde hizmete açılıyor.



Kağıthane Belediyesi tarafından Emniyetevleri Mahallesi'nde hayata geçirilen Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi, toplam 10 bin kitap kapasitesiyle İstanbul'un sayılı kültürel mekanlarından biri olacak. Kağıthane Belediyesi'nde yer alan habere göre, 27 Ocak'ta açılması planlanan Kıraathane; kütüphanesinde bulunan binlerce roman, eğitim, araştırma, bilim, inceleme, edebiyat ve daha pek çok türde kitabı da barındıracak.  Her yaştan vatandaşın yararlanacağı sosyal projede kitap okuma alanları, toplantı salonları, sunum ve söyleşi bölümleri bulunacak. 

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in yerel seçimler öncesi vatandaşa müjdelediği projelerinden olan Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi 27 Ocak Pazartesi günü açılacak. Başkan Öztekin alandaki son hazırlıkları yerinde denetledi. Günde 50 binden fazla insanın güzergahı konumundaki bir yere kültürel anlamda yeni bir mekan kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Başkan Öztekin, projenin sadece Kağıthane’nin değil, tüm İstanbul’un kazanımı olduğunu belirtti.


Geri Dön