28 / 03 / 2024

Kağıthane Vera Residence ödemeleri!

Kağıthane Vera Residence ödemeleri!

Firma: Vera Group

Proje: Vera Residence

Vera Group Kağıthane Vera Residence ödemeleri kapsamında konut bedelinin yüzde 25'i peşin olarak veriliyor. Geriye kalan bedel ise banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor...



Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks tipinde dairelerden meydana gelen  Vera Residence  projesi Kağıthane'de konumlandırılıyor. Kağıthane Vera Residence ödemeleri bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


220 adet konut ve 7 adet dükkandan oluşan Vera Residence projesi  Vera Group  girişimi ile inşa ediliyor. 2 blok halinde yükselen Kağıthane Vera Residence Evlerinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor.


6 bin 500 metrekarelik arsa alanın sahip olan Vera Residence Evlerinde 1 oda 1 salon dairelerin tamamı satıldı. Kağıthane Vera Residence daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 357 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor.


Blokların 8 katlı olarak tasarlandığı Vera Residence Evlerinde yer alan 1 oda 1 salon daireler 76 metrekare, 2 oda 1 salon daireler ise 100 metrekare ile 110 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlandı.


Vera Residence Evlerinde oyun alanları, sauna, açık-kapalı yüzme havuzu, spor alanları ve Türk hamamı gibi sosyal imkanlarda mevcut. Kağıthane Vera Residence ödemeleri bilgisinden öne projenin daire fiyatlarından bahsedelim. 


Kağıthane Vera Residence fiyat listesi:

1 oda 1 salon daireler 351 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 514 bin TL'den,

2 oda 1 salon dubleks daireler 769 bin TL'den,

3 oda 1 salon dubleks daireler 1 milyon 5 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


Kağıthane Vera Residence ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanılarak projeden daire sahibi olunabiliyor. Vera Residence ne zaman teslim sorusuna ise 2014 yılının Temmuz ayı cevabı veriliyor.


Vera Group Vera Residence nerede?

Kağıthane Vera Residence telefon: 444 48 80

Vera Residence adres: Güzeldere Caddesi, Engin Sokak, No:2 Cendere Vadisi - Kağıthane /İstanbul


Kağıthane Vera Residence ödemeleri!


Vera Residence iletişim bilgileri: 

Telefon: 444 48 80

Web Adresi: www.veraresidence.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön