27 / 04 / 2024

Kağıthane'de 2015'te 3.512 yazılı imar durumu hazırlandı!

Kağıthane'de 2015'te 3.512 yazılı imar durumu hazırlandı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç müdürlük ziyaretleri kapsamında Plan ve Proje Müdürlüğünü ziyaret etti, toplantıda, 2015 yılı içinde toplam 3512 adet yazılı imar durumu hazırlandığı belirtildi.




Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yapmış olduğu müdürlük ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Plan ve Proje Müdürlüğü personeli ile bir toplantı gerçekleştiren Başkan Kılıç 2015 yılının faaliyetlerini dinledi. Plan ve Proje Müdürü Enver Çalcı’nın bir sunum gerçekleştirdiği toplantı Kağıthane Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü biriminde gerçekleştirildi.

İşlem sayısı azaldı, işin niteliği arttı

Müdür Enver Çalcı yaptığı sunumda, 2015 yılı içinde toplam 3512 adet yazılı imar durumu hazırlandığını belirtti. Toplam işlem sayısında 2014 yılına göre düşüş yaşandığını da aktaran Enver Çalcı, işlem sayısının azalması ile birlikte yapılan işin niteliğinin yükseldiğini vurguladı. İmar planı dışında yıl içinde vatandaş, çeşitli kamu kurumları ve müdürlüklerden gelen 7741 adet evrakın giriş çıkış işleminin de gerçekleştirildiği aktarıldı. 2016 yılı için hedeflerin de masaya yatırıldığı toplantıda Hamidiye Mahallesi Arıcılar Bölgesi ile ilgili yürütülen çalışmaların tamamlanması, Numarataj verilerinin güncel tutulması ve UAVT (Ulusal Adres Veri Tabanı) bilgilerinin MAKS (Mekansal Adres Kayıt Sistemi) bilgileri ile eşleştirilerek güncellenmesinin hedeflendiği belirtildi.

Başkan Fazlı Kılıç; ‘’ Sizler Kağıthane’nin Geleceğini İnşa Ediyorsunuz.’’

Toplantı da bir konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; ‘’Kağıthane için bugün yapacağımız planlar ve projeler ilçenin önümüzdeki yıllarda olan konumunu belirleyecek. İnsanlar bundan 20 sene sonra Kağıthane’ye baktığında, burada yaşanan değişimi görmeleri gerekiyor. O yüzden sizlere çok büyük bir görev düşüyor. Sizler Kağıthane’nin geleceğini inşa ediyorsunuz.’’ dedi.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Çavuş ve Mevlüt Öztekin ile Özel Kalem Müdürü Levent Dirice, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sedat Bika ile Hizmet-iş Sendikası İş Yeri Baş Temsilcisi Aytekin Akpınar katıldı. Toplantıda müdürlük personeli de hazır bulundu. Toplantının ardından Müdür Enver Çalcı ve İlgili Başkan Yardımcısı Kemal Çavuş’a, hizmetlerinden dolayı Başkan Kılıç tarafından plaket takdim edildi. 



Kağıthane Belediyesi


Geri Dön