25 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Arasa Çok Katlı Otopark'ın inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Arasa Çok Katlı Otopark'ın inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kentte yapımı devam eden Arasa Çok Katlı Otopark inşaatında incelemelerde bulundu.




Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç,yapımı devam eden Arasa Çok Katlı Otopark inşaatında incelemelerde bulundu.


Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüd Proje Şube Müdürlüğü kontrolünde yapımı hızla devam eden çok katlı otopark inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, otoparkın üç bloktan oluşacağını ve 1000 araç kapasiteli olduğunu ifade ederek en kısa sürede tamamlanarak sürücülerin hizmetine sunulacağını söyledi.


Otopark inşaatının incelemesinin ardından civardaki esnafları da ziyaret eden Başkan Erkoç, esnaflarla sohbet ederek hayırlı işler diledi.


Esnafları tek tek dolaşarak sohbet eden ve şikâyetlerini dinleyen Başkan Erkoç, Kahramanmaraş halkına hizmetin en iyisini sunmak için gayret ettiklerini söyledi.



Kahramanmaş Büyükşehir Belediyesi


Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Kahramanmaraş Büyükşehir Bclediyesi'nin Arasa Camii yanında yaptığı şehrin en büyük katlı otopark inşaatı hızla devam ediyor. 

Tamamlandığında şehrin en büyük otoparkı olacak olan Arasa Çok Katlı Otoparkı inşaatında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Şehirdeki otopark sorununu çözmek için gayret ettiklerini ifade eden Başkan Erkoç: "Önce 1000 araçlık çok katlı otopark alanındaki kamulaştırma problemini çözdük ve proje ihalesini yaptık. Daha şehrimizin acil ihtiyacı olan 1000 araçlık otopark ihalesini yaparak inşaatına başladık. Çok katlı otopark tamamlandığında Kahramanmaraşlınızın trafik probleminin çözümünde çok önemli bir görev üstlenecek. İnşallah 2017 yılının sonuna doğru bitirmeyi planlıyoruz" dedi. Başkan Erkoç, yıkılan emniyet binasının yerine de otopark yapılacağı müjdesini vererek: "Büyükşehir Belediyemizin yanındaki emniyet binasını yıkmıştık oraya da 350 araçlık otopark yapacağız. Şu anda Kahramanmaraşlınızdaki kapalı otoparkların kapasitesinden daha fazla yeni otoparklar yapıyoruz. Gece gündüz çalışılarak gerekirse üç vardiya çalışmak suretiyle burası en kısa zamanda bitirilecek" diye konuştu.


Yeni Akit 


Geri Dön