26 / 04 / 2024

Kale Doğal Taş, CrÜ©me Serisi 'ni tüketicilerle buluşturuyor!

Kale Doğal Taş, CrÜ©me Serisi 'ni tüketicilerle buluşturuyor!

Medeniyetlerin yüzyıllardır kurduğu yaşam alanlarının vazgeçilmezi doğal taşı, en ihtişamlı haliyle günümüze taşıyan Kale Doğal Taş, yeni CrÜ©me Serisi"ni tüketiciler ve profesyonellerle buluşturuyor



 Medeniyetlerin yüzyıllardır kurduğu yaşam alanlarının vazgeçilmezi doğal taşı, en ihtişamlı haliyle günümüze taşıyan Kale Doğal Taş, yeni CrÜ©me Serisi"ni tüketiciler ve profesyonellerle buluşturuyor. Dingin ve sıcak ortamlar için açık bej renginin en güzel tonlarını barındıran mermer taşı CrÜ©me, yumuşak çizgileriyle kullanıldığı mekanlara yeni bir soluk getiriyor.

Zengin seçeneklerden oluşan karo ve mozaiklerin yanı sıra, 30.5x61 cm, 30.5x30.5 cm, 20x30.5 cm, 15x30.5 cm, 10x30.5 cm ebatlarında farklı döşeme alternatifleri sunan CrÜ©me Serisi, sade ve elegan görünümüyle döşendiği mekanlara ekstra bir değer katıyor. Türk mermeri, traverten, oniks ve dünyanın dört bir yanından getirilen yüksek kaliteli taşlardan üretilen Kale Doğal Taş, mozaik, bordür, madalyon, lavabo, eskitilmiş, cilalı ve honlu karolardan oluşan geniş ürün gamına sahip. Kale Doğal Taş, 2010 yılı için tasarlanan farklı koleksiyonlarının haricinde lavabo koleksiyonu ve reçine ürünler ile de sektöre yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor.


Geri Dön