25 / 04 / 2024

Kale Doğal Taş yeni Azure Serisi'ni sunuyor!

Kale Doğal Taş yeni Azure Serisi'ni sunuyor!

Kale Doğal Taş, dünyaca ünlü cevher Azure taşını kullanarak oluşturduğu yeni Azure Serisi ile modern yaşam alanlarına farklılık katmaya devam ediyor...  



Kale Doğal Taş, dünyaca ünlü cevher Azure taşını kullanarak oluşturduğu yeni Azure Serisi ile modern yaşam alanlarına farklılık katmaya devam ediyor. Limra türü doğal taşa sahip Azure Serisi, homojen renk dağılımı sayesinde mekanlara sade ve bir o kadar da çekici bir görünüm katıyor.  



Azure taşının donma ve erime çevrimine karşı dayanıklılığı, benzerleri arasında farklı bir ürün olarak ön plana çıkmasını sağlıyor. Bu özelliği sayesinde ayrıca Azure Serisi bir çok farklı projede tercih edilebiliyor.



Azure Serisi 'nin 1x10x30.5cm, 1x8.8x26.6cm, 1x20x30.5cm, 1x9.8x30.2cm, 1x15x30.5cm, 1x5x30cm, 1x30.5x61cm, 1x4.8x28.2cm ve 1x8.8x26.6cm boyutlarda, cilalı ve honlu türleriyle mozaik, stick mozaik ve bordür seçenekleri bulunuyor.  

Kale Doğal Taş hakkında:

Medeniyetlerin yüzyıllardır kurduğu yaşam alanlarının vazgeçilmezi doğal taşı, en ihtişamlı haliyle günümüze taşıyan Kale Doğal Taş, Türk mermeri, traverten, oniks ve dünyanın dört bir yanından getirilen yüksek kaliteli taşlardan üretiliyor. Mozaik, bordür, madalyon, lavabo, eskitilmiş, cilalı ve honlu karolardan oluşan geniş ürün gamına sahip Kale Doğal Taş, sektöre yeni bir bakış açısı sunan farklı koleksiyonlarının yanı sıra lavabo koleksiyonu ve reçine ürünler ile sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

 


Geri Dön