19 / 04 / 2024

Kale, doğanın renklerini dış cephe boyaları ile binalara yansıtıyor!

Kale, doğanın renklerini dış cephe boyaları ile binalara yansıtıyor!

Yenilikçi bakış açısıyla geliştirdiği dış cephe boyaları ile yapılara estetik bir görünüm kazandıran Kale Boya, doğadan esinlenerek oluşturduğu renk kartelasıyla doğanın renklerini dış cephe boyaları ile binalara yansıtıyor...



Yenilikçi bakış açısıyla geliştirdiği dış cephe boyaları ile yapılara estetik bir görünüm kazandıran Kale Boya, doğadan esinlenerek oluşturduğu renk kartelası ile yeni yılın en gözde boyalarını tüketicilerle buluşturuyor.

 

Uzun yıllar renkleri solmayan boyalarla yapıların canlılığını koruyan Kale Boya, doğal renkleri ile dış cephelere estetik bir görünüm kazandırmanın yanı sıra, yapıların nefes almasını ve sağlıklı bir dokuya sahip olmasını sağlıyor. Tüketicilerin bu yılın gözde renklerini seçerken iklim koşulları ve hava kirliliğini de göz önünde bulundurmaları önem arz ediyor. Renk seçiminde yapıların güneşe göre konumu çok önemli olduğundan, kuzeye bakan evlerin daha sıcak olması için koyu renklerin, güneye bakan evlerin ise daha serin olması için açık renklerin kullanılması tavsiye ediliyor.  


Geri Dön