24 / 04 / 2024

Kalekent Beylikdüzü'nde 106 bin lira! 48 ay vade ile!

Kalekent Beylikdüzü'nde 106 bin lira! 48 ay vade ile!

Firma: Gül İnşaat ve Liv Yapı

Proje: Kalekent

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı ile Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent Beylikdüzü projesinde fiyatlar 106 bin liradan başlıyor. Projede yüzde 25 peşinat ile 48 ay vade seçenekleri bulunuyor...



Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı Beylikdüzü’nde,  Kalekent  Konut Projesi’ne imza atıyor. Toplamda 100 bin metrekare bir alan üzerinde 250 milyon dolar yatırımla 2 etaptan oluşacak projede, 1471 daire ve 32 mağaza yer alacak. Kalekent’te daire fiyatları minimum 106 bin lira, maksimum ise 565 bin lira olarak belirlendi.

 

Kalekent Beylikdüzü nde 106 bin lira! 48 ay vade ile!

 

Gayrimenkul sektöründe 40 yıllık deneyimi ile binlerce aileyi ev sahibi yapan Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı Beylikdüzü’nde yeni bir kent inşa ediyor. Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, Liv Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Seda Aydın ve arazi sahibi 3S Kale Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Alp Gürün’ün katılımıyla Çırağan Sarayı’nda,12 Eylül 2013 Perşembe günü düzenlenen basın toplantısında, projenin hem bölgeye hem de yatırımcılara sunduğu avantajlar paylaşıldı. 

 

Metin Gül: “Proje Tamamlandığında Yatırımcılarına En Az Yüzde 50 Prim Kazandıracak”

 

“Yatırımcılarımızı 106 bin TL’den başlayıp 565 bin TL’ye varan fiyatlarla, yüzde 1 KDV uygulayarak ev sahibi yapacağız” diyen Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, daha satışa çıkmadan gelen yoğun talep yüzünden projenin yüzde 10’unun satışını gerçekleştirdiklerini söyledi. Gül, bu fiyatların lansman dönemine özel indirimli fiyatlar olduğunu belirterek yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade seçeneği sunduklarını ifade etti. Hafriyat işlemlerinin başladığı Kalekent Konut Projesi’ni,  2015 yılında her şeyiyle tamamlayarak sahiplerine teslim edeceklerini bildiren Metin Gül, projenin, tamamlandığında yatırımcılarına en az yüzde 50 prim kazandıracağını sözlerine ekledi.

Mevlüt Alp Gürün: ”Başka Projelere Taşımayı Düşünüyoruz”

Arazi sahibi 3S Kale Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Alp Gürün de, gayrimenkul sektöründe geçmişi uzun yıllara dayanan Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile işbirliği yapmaktan duydukları memnuniyet dile getirdi. Proje ile Beylikdüzü’nde yeni bir kent kurulacağını belirten Mevlüt Alp Gürün, Gül İnşaat ve Liv Yapı ile bu proje üzerinde çalışırken kent sakinlerine farklı ve kaliteli sosyal yaşam sunmaya özen gösterildiğini, bu işbirliğini ileride başka projelere de taşımayı düşündüklerini sözlerine ekledi.

 

Seda Aydın: “Çevre Şartlarına Azami Dikkat Gösterildi”

Liv Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Seda Aydın da, projeyi hazırlarken çevre şartlarına azami dikkat gösterdiklerini, arsanın yüzde 73’ünü yeşil alan, bahçe ve havuzlara ayırdıklarını belirterek, blokların 8 katı geçmeyeceğini, aralarındaki mesafelerin de 15 metreden 200 metreye kadar değişkenlik gösterdiğini söyledi.

 

1+0’dan 4+1’e toplamda 25 farklı daire seçeneği sunulan projede, bloklar 8 kattan oluşuyor ve blokların arasındaki mesafeler de 15 metreden 200 metreye kadar değişkenlik gösteriyor. 

Blokların giriş katları bahçe teraslı dairelerden oluşurken, üst katlardaki dairelerde ise balkonlu veya balkonsuz seçenekler mevcut. Dairelerdeki mutfaklarda ankastre fırın, davlumbaz, ocak, fırın ve bulaşık makinesi, montajı yapılmış olarak sunulacak. Tüm dairelerin salonlarında klima kurulumu gerçekleştirilecek. 

Bloklarda biri yük asansörü olmak üzere 2 asansör bulunacak. Otoparklardan, asansörle direkt dairelere çıkış imkanı olacak.

Site içerisinde su kesintisi gibi durumlarda tüm dairelerdeki su ihtiyacını karşılayabilecek kapasitede su deposu, elektrik kesintileri için ortak alan ve daire içlerini besleyebilecek kapasitede jeneratör bulunacak.

Aidat Bedeli Metrekaresi 1,5 TL’den Hesaplanacak

Özel tasarlanmış 73 bin metrekarelik peyzaj içerisinde 2 adet 480 metrekare yetişkin ve 2 adet çocuk yüzme havuzu, havuzlarda 2 adet su kaydırağı, fitness salonları, nilüfer bahçeleri, güneşlenme ve dinlenme terasları, kameriye pergola, yapay su adaları, su basamakları, yürüyüş ve bisiklet parkurları mevcut olacak. 

Kendinizi özel hissetmeniz için ise peyzajın dışında hazırlanmış olan Sosyal işletme içerisinde de Açık ve Kapalı yarı olimpik yüzme havuzları, basketbol sahası, tenis kortu, fitness center, Türk hamamı, masaj, sauna, kreş ve 500 kişilik restaurantı ile site sakinlerine de hizmet verecek bir sosyal işletme düşünülüyor. 

 

Kalekent projesi basın toplantısı 1. bölümü izlemek için tıklayın...

 

Kalekent projesi basın toplantısı 2. bölümü izlemek için tıklayın...

 

Kalekent projesi tanıtım filmi için tıklayın...

 

Web adresi: livyapi.com

 

 

 


projeye sor



Geri Dön