18 / 04 / 2024

Kalekim, Paint İstanbul'a katılıyor!

Kalekim, Paint İstanbul'a katılıyor!

Kalekim ‘Paint İstanbul & Turkcoat 2016’da, Kale Boya ile iç ve dış cephe boyaları ile dekoratif sıvalarını, Kale Mantolama ile avantajlı ısı yalıtımı sistemlerini tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor.



Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Kale Mantolama ile ayrıcalıklı yalıtım sistemlerimizle, Kale Boya ile trendlere ve ihtiyaçlara göre geliştirdiğimiz boya ve dekoratif sıvalarımızla, her türlü yapı için teknik ve estetik çözümler sunarak sektöre öncülük ediyoruz” dedi. 


Yapı kimyasalları sektörünün lider firması Kalekim çatısı altında faaliyet gösteren Kale Boya, 24-26 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Paint İstanbul & Turkcoat 2016 Fuarı’nda, en yeni ürünlerini tüketici ve sektör profesyonellerinin beğenisine sunuyor. Kale Boya’nın, Türkiye’de ilklere imza atarak geliştirdiği boya ve dekoratif sıvalar, yapıların estetik bir kimlik kazanması için vazgeçilmez seçenekler haline geliyor. 

“Sadece ürün değil teknik çözümler sunuyoruz”

Yeni ürün geliştirme sürecinde sektörde fark yarattıklarını vurgulayan Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Yapı kimyasalları alanında Türkiye’de birinci, Avrupa’da 5’inci sıraya yerleşen Kalekim olarak, faaliyet gösterdiğimiz boya ve dekoratif sıva alanında, sadece ürün değil teknik çözümler sunuyoruz. Türkiye’de ilk kez Kale Boya tarafından hayata geçirilen Artcrete, Camsıva ve Betonart, yenilikçi ürünlerimizin en güzel örnekleri arasında yer alıyor. Farklı zevk ve beğenilere göre geliştirdiğimiz boyaların yanı sıra, trendleri değiştiren dekoratif sıvalarımız ile ürün gamımızı genişletmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 


Kale Boya’nın Paint İstanbul’da sunduğu iddialı ürünler arasında ‘Artcrete’, ‘Betonart’, ‘İs7anbul Antique’, ‘Camsıva’ bulunuyor; 

Kale, Artcrete ile mekanlara zarafet katıyor

Mineral esaslı mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi Artcrete, mekanlara yeni bir soluk getiriyor. Hem duvar hem zeminde uygulanabilen Artcrete, sıradanlıktan sıkılan ve yaşam alanlarını farklılaştırmak isteyenlere, mükemmel bir seçenek sunuyor. Suya karşı dayanıklı olan Artcrete, banyo gibi ıslak hacimlerde dahi kullanılabiliyor. 

Dekoratif sıvada bir ilk: ‘Betonart’ ile estetik yapılar

Türkiye’de ilk kez Kale tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü Betonart ile yapılar özüne dönüyor. İç ve dış cepheler için kapsamlı çözümler sunan dekoratif sıva Betonart, yapıları dinamik ve estetik bir görünüme kavuşturuyor. Kullanıma hazır dekoratif sıva Betonart, modern mekanlarda özellikle tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. 

Kale’den bir ilk daha: ‘Betonart Fresh’ mekanların havasını değiştiriyor 

Yeni ilk kez Kale tarafından geliştirilen dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’ ise özel formülü sayesinde nem dengesini sağlayıp kötü kokuları gidererek, mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor. Türkiye’nin, yaşam alanlarındaki kötü kokuları ve kimyasal gazları gideren ilk brüt beton görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Betonart Fresh’, uygulandığı ortama kattığı dinamizm ile mekanın özgün yapısını koruyor.

‘İs7anbul Antique’ hayal gücünüze göre sonsuz desen sunuyor

Kale Boya’nın İS7ANBUL Efekt serisinde yer alan ‘İs7anbul Antique’, tüketicilere, alışılmışın dışında dekorasyon seçenekleri sunuyor. Travertenin eşsiz dokusuna sahip dekoratif kaplama Antique, traverten deseninin yanı sıra, kullanılan uygulama aleti, yöntemi ve kullanıcının hayal gücü doğrultusunda sonsuz sayıda desen yaratma imkanı sağlıyor. Farklı uygulama alternatifleri sunan Antique, antik çağlardan günümüze taşınan doğal yüzeylerle, birbirine benzemeyen mekanların oluşmasını sağlıyor. Ayrıca son katında kullanılan Antique Coat ile eskitme efektine sahip olan kaplama, bu uygulama ile su itici özellik de kazanıyor. Antique, yüksek su buhar geçirgenliği ile sağlıklı ve nefes alan mekanlar yaratıyor. 

Kale, yapıların dekoratif ihtiyaçlarını ‘Camsıva’ ile karşılıyor

Türkiye’de ilk ve tek Kale tarafından geliştirilen ‘Camsıva’, camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturarak iç ve dış mekanlara taşıyor. Tasarımda yeni arayışları ve dekoratif ihtiyaçları karşılayan ‘Camsıva’, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor. İçeriğinde, geri dönüşümden elde edilen cam parçacıkları bulunduran çevreci ürün ‘Camsıva’, iç ve dış mekanlarda uygulanabilen son derece dekoratif ve kullanıma hazır renkli sıva olarak, farklı ihtiyaçlara cevap veriyor. 

En avantajlı ısı yalıtımı ‘Kale Mantolama’dan

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan ‘Kale Mantolama’, ısıtma ve soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor. ‘EPS’ ve ‘Taşyünü’ ile sunulan ‘Kale Mantolama’ sistemi, uygulama sonrası hatalı çizim, montaj ve işçilik nedeniyle meydana gelebilecek hasarlara karşı da güvence sağlıyor.

‘Kale Mantolama’dan ayrıcalıklı yalıtım paketi

10 yıl ürün garantisi: Kale Mantolama boyalı paket sistemi 10 yıl ürün garanti kapsamında sunuluyor. ‘Kalekim ID’ ile paket içerisindeki ürünlerini tanıyan Kalekim, bu şekilde yapılan her uygulamayı garanti altına alıyor. 


2 yıl uygulama garantisi: Kale Mantolama, boya dahil paket sistemine 2 yıl uygulama garantisi sunuyor. 

Birbiriyle uyumlu paket sistem: Kale Mantolama sisteminin bileşenleri; paket içerisindeki aynı markalı ürünleri ile uyum, kalite ve güveni bir arada sunuyor. Böylece uygulamanın başarısını garanti altına alıyor.

Yüzde 50’ye varan tasarruf: Kale Mantolama, ısıtma ve soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.


Uzman ekip desteği: Kale’nin sektördeki yarım asırlık birikimiyle hizmet veren ehliyetli kişilerden oluşan uzman ekip, satış sonrası da kesintisiz olarak müşteri desteği veriyor. 


Kale güvencesi: Kalekim’in sektördeki 42 yıllık tecrübesini yansıtan Kale Mantolama’nın sunduğu tüm ürün ve uygulamalar, Kale markasının kalite ve güvencesini taşıyor. 


Kale Boya güvencesi: Kale Mantolama sistemini mükemmel tamamlayan Kale Boya, canlı renkleriyle binalara estetik bir görünüm katıyor. Dayanıklılığı ile öne çıkan Kale Boya, binaların uzun yıllar ilk günkü görünümünü korumasını sağlıyor. Üstün özellikleri ile binaların onarım masraflarını da azaltarak kullanım ömrünü uzatıyor.



Geri Dön