25 / 04 / 2024

Kalekim Ultralastic ile su yalıtımında mükemmel ve hızlı çözüm!

Kalekim Ultralastic ile su yalıtımında mükemmel ve hızlı çözüm!

Kalekim Ultralastic ile su yalıtımında mükemmel ve hızlı çözüm. Ultralastic “Bir su yalıtım malzemesinde her şeyi bir arada istiyorum” diyen mükemmelliyetçi tüketici ve profesyoneller için geliştirildi.



Kalekim, su yalıtımı ve beton koruma harcı Ultralastic ile iç ve  dış mekanlarda uygulanabilen  hızlı ve güvenilir çözümler sunuyor. Ultralastic “Bir su yalıtım malzemesinde her şeyi bir arada istiyorum” diyen mükemmelliyetçi tüketici ve profesyoneller için geliştirildi. 


Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, sektöre kazandırdığı yenilikçi ürünleriyle, tüketicilere ve profesyonellere her alanda çözümler sunmaya devam ediyor. Kalekim’in, özellikle su yalıtımı ve beton koruma harcı konusunda çok yönlü, kolay ve hızlı uygulama imkanı sunan Ultralastic ile daha sağlam, uzun ömürlü ve konforlu binalar inşa edilebiliyor. Ultralastic alışılmış su yalıtım malzemelerinden farklı renk ve hoş kokusu ile farklı bir uygulama deneyimi sunuyor.


Uzun yıllar yüksek performanslı su yalıtımı

Zorlu koşullara, yaşlanmaya karşı dayanıklı ve çok yüksek bir performansa sahip Ultralastic’in, beton zeminlerin toprak zemine temas eden alanlarından, eski seramik ya da bitümlü kaplamalar üzerine varıncaya kadar çok geniş bir kullanım alanı bulunuyor. Hem iç hem dış mekanlarda uygulanabilen ve istendiğinde üzeri kaplanabilen Ultralastic, üzeri kaplanmadan da yıllar boyunca yüksek performanslı su yalıtımı sağlayabiliyor. Kalekim’in su yalıtımı alanındaki iddialı ürünü, hızlı uygulama, tuzlu sulara karşı dayanım istenen yerlerde tercih ediliyor.  


2 saatte yağmura dayanım kazanıyor 

Uygulanmasından sadece 2 saat sonra yağmura dayanım kazanması, 3 saat sonra üzerinde gezilebilmesi ve seramik kaplama işlemine başlanabilmesi özelliğiyle öne çıkan Ultralastic, işçilikten de tasarruf sağlıyor. Fırça, mala, rulo veya püskürtme ile kolayca uygulanabilen Ultralastic, kalsiyum ve sodyum klorür gibi buz eritici tuzlara, deniz suyuna ve karbondioksit gazına karşı betonu koruyor. 

Daima en iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulamanın adresi haline gelen Kalekim, son yenilikçi ürünlerinden Ultralastic’i, tüketici ve sektör profesyonellerinin hizmetine sunuyor.



Geri Dön