19 / 04 / 2024

Kanyon, AVM ile sokağın canlılığını bir araya getiriyor

Kanyon, AVM ile sokağın canlılığını bir araya getiriyor

Kanyon bir alışveriş merkezinin rahatlığını, sokağın canlı, ferah ruhuyla ve havasıyla bir araya getiriyor



Kanyon sadece bir alışveriş merkezi olmanın da ötesinde, bir yaşam alanı aynı zamanda! Burası bir alışveriş merkezinin rahatlığını, sokağın canlı, ferah ruhuyla ve havasıyla bir araya getiriyor

Kanyon, İstanbul'un en dikkat çeken alışveriş merkezlerinden biri... Hem farklı mimarisi hem de dünya markalarını bir araya getiren mağaza karmasıyla öne çıkan alışveriş merkezi Beşiktaş, Şişli ve Levent'in kesiştiği noktada yer alıyor. Kanyon'da adeta kentin sokaklarında dolaşıyorsunuz... Üstünüzde bir tavan olmadığı için gökyüzünü görebiliyor, güneşi, rüzgarı yüzünüzde hissediyorsunuz. Kanyon'da her biri kendi enerjisine ve ruhuna sahip olan dört kat, dört farklı sokak bulunuyor. Alışveriş merkezinde 160 mağaza, bir gurme market, dokuz sinema salonu, restoranlar, kafeler, barlar, bir spor ve sağlık merkezi ile açık-kapalı yüzme havuzu mevcut. Mağaza karmasında da hem tüm aile bireylerine, hem de farklı tarzlara hitap edecek bir denge göze çarpıyor. Alışveriş merkezinin alt katında büyük bir meydan yer alıyor. Bu meydan zaman zaman konserlere, farklı etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

HARVEY NICHOLS DA BURADA

Kanyon denildiğinde akla ilk gelen mağazalardan biri Harvey Nichols. Londra merkezli Harvey Nichols kadın, erkek ve çocuk giyim, aksesuar, kozmetik konusunda dünyaca ünlü markaları bünyesinde barındırıyor. Kişiye özel alışveriş olanağı da sunan Harvey Nichols'da gurme market, bar&brasserie, kuaför ve bakım odaları da mevcut.

Kanyon'daki tek özel mağaza Harvey Nichols değil tabii. Alışveriş merkezinde Cesare Paciotti, Mandarina Duck, Birkenstock, Banana Repuclic, Camper, Max Mara, Milimetric, Class Roberto Cavalli, Lacoste, Jack&Jones, Mango, Vakko, Bally, The Body Shop, Yargıcı, Remzi Kitapevi, Karınca, Accessorize, Network, Atasay, Aydın Saat, Mothercare, Elit Oyuncak, Sony, Teknosa, Paşabahçe, Villeroy&Boch ve daha sayamadığımız onlarca mağaza... Yani kısacası Kanyon'da alışveriş etmeseniz bile gezmekten, vitrinlere bakmaktan keyif alacağınız kesin. Kanyon'da ayrıca gurme restoranlar, kafeler, sinemalar,açık hava performansları, sağlık ve spor merkezleri de bulunuyor.

ULAŞIM ÇOK KOLAY

Kanyon'a ulaşım ise oldukça basit: Tüm Maslak - Beşiktaş güzergahında çalisan İETT otobüsleri ve Sarıyer - Beşiktaş minibüsleriyle Kanyon'a ulaşabilirsiniz. Kanyon, Büyükdere Caddesi üzerinde, 4. Levent ile Levent arasında yer alıyor.

Dergisi bile var

İstanbul'un en gözde alışveriş merkezlerinden biri olan Kanyon'un aynı zamanda 185 adını taşıyan bir dergisi de var. Üç ayda bir müşterilere ücretsiz olarak dağıtılan dergide, alışveriş merkezindeki mağazalar ve restoranlar hakkında bilgiler yer alıyor, tek tek mekanlar tanıtılıyor. Ayrıca sinema salonlarında oynayan filmler, seans saatleri ve moda çekimleri yer alıyor. Bir lifestyle (yaşam) dergisi olarak hazırlanan 185'e uluslararası yayın dünyasında tanınan yazarlar, fotoğrafçılar, stilistler, modeller ve sanatçılar katkıda bulunuyor.

AVM'NİN  KÜNYESİ

Mağaza alanı:37.500 m2

İnşaat alanı: 37.500 m2

Mağaza sayısı: 160

Otopark kapasitesi: 2.300 araç

Engelli otoparkı: Mevcut

Cafe ve Restoran Sayısı: 26

Sinema: 9 salonlu Cinebonus 

Kablosuz internet: Bütün food court alanında mevcut.

Vale servisi: Mevcut.
Fatma Karaman / Star


Geri Dön