16 / 04 / 2024

Karakaya Baraj Gölü kiraya verilecek!

Karakaya Baraj Gölü kiraya verilecek!

Karakaya Baraj Gölü 7. Bölge olarak belirtilen Arguvan-Arapgir arasındaki avlak sahasının ihaleyle kiralanacağı bildirildi. 5 yıllık süre için yapılacak ihale sonucunda, kiralama sözleşmesi imzalanacağı belirtildi.



Malatya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre, Karakaya Baraj Gölü 7. Bölge olan Arguvan-Arapgir avlak sahasının avcılık amacıyla kiralanacağı belirtildi. İhalenin 1 Aralık 2015 Salı günü saat 10.00'da kurum binasında yapılacağı belirtildi. Su ürünleri avcılığı amacıyla başvuruların yapılabileceği bölgenin, öncelikli olarak o bölgede kurulan, münhasıran su ürünleri üretim ve pazarlaması ile iştigal eden kooperatif, kooperatif birliği ve köy birliklerine komisyon marifetiyle pazarlık usulüyle kiraya verileceği duyuruldu. 


KİRALAMA SÖZLESMESİ İMZALANACAK


Ancak söz konusu bölgeye kooperatif veya birliklerden başvuru olmadığı takdirde, gerçek kişilerden de başvuru alınacağı ifade edilirken, ihaleye katılmak isteyen üreticilerin idari ve teknik şartnameleri Malatya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden temin edebileceği açıklandı. İhalenin yıllık tahmini kira bedelinin ise 3.507,90 TL'den az olmamak üzere pazarlık usulü ile tespit edileceği ifade edildi. İhalenin 5 yıllık süre için yapılacağı ve ihale sonucunda ihaleyi kazanacak şahıs ya da şirket ile kiralama sözleşmesi imzalanacağı belirtildi. İhaleye katılacak olanların geniş bilgiyi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden alabileceği ifade edildi.


Malatya Bu Sabah





Geri Dön