18 / 04 / 2024

Karmir Life’tan Villa Konforunda daireler!

 Karmir Life’tan Villa Konforunda daireler!

Karmir Life projesi tümü 4+1 olan 40 daireden oluşuyor. 7.100 metrekarelik alan üzerine kurulu olan, sitenin yüzde 85'i yeşil alandan oluşmaktadır. Karmir Life'ta villa konforunda daireler yer alıyor.



Karmir Life  projesi tümü 4+1 olan 40 daireden oluşuyor. 7.100 m²'lik alan üzerine kurulu olan, sitenin % 85'i yeşil alandan oluşmaktadır.  Kayseri'nin ilk gerçek site projesi “Karmir Life”; 700 m² yapay göleti, yürüyüş parkurları, açık toplantı alanları, çocuk parkları, spor alanlarıyla adeta doğal bir yaşam alanı. Her daireye iki araçlık kapalı ve ayrıca açık otopark imkanı ile modern hayatın gerektirdiği her türlü imkanı sunuyor.


 Karmir Yapı Halkla İlişkiler Müdürü Eda Murat; "Karmir Yapı'nın özel projesi olan Karmir Life’ta villa konforunu daire formatına taşıdık.  Bu kapsamda, bu konfora ulaşmak adına kişilerin ekonomik olarak zorlanmaması adına da kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyoruz.  Böylece, villa konforunu daire fiyatı ile almalarına imkan sağlıyoruz. Sadece ev değil, bir yaşam tarzı sunduğumuz Karmir Life projesinde; şehir hayatının ortasında kendilerini güvende ve rahat hissedecekleri doğal ortamla birlikte, birbirleriyle vakit geçirebilecekleri sosyal ortamı da sağlıyoruz." şeklinde konuştu.


 



Geri Dön