19 / 04 / 2024

Karşıyaka Residence projesi!

Karşıyaka Residence projesi!

Firma: Eviya Gayrimenkul

Proje: Karşıyaka Rezidans

22 ay sonra teslimleri gerçekleşecek olan Karşıyaka Residence projesi, Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Atakent Karşıyaka Residence projesinde Sinpaş'ın 40. yılına özel olarak 80 ay vade imkanı sağlanıyor.



Fitness merkezi, güneşlenme terasları, kuru temizleme, kapalı yüzme havuzu, kat hizmetleri, bisiklet parkuru, Türk hamamı ve çamaşırhane gibi sosyal alanları içerisinde barındıran İstanbul Atakent Karşıyaka Residence projesi daire satış fiyatları 198 bin TL'den başlıyor.



Karşıyaka Residence, İstanbul Avrupa Yakası'nda Küçükçekmece İlçesi'nin Halkalı bölgesine bağlı Atakent'te, TEM Otoyoluna 10 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor.



Eviya Gayrimenkul'un hayata geçirdiği Karşıyaka Residence, toplam 174 daire ve 9 ticari birimden meydana geliyor. 1 oda 1 salon daire satış fiyatları 198 bin TL'den başlayan Karşıyaka Residence projesinde 2 oda 1 salon daire satış fiyatları 552 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



İstanbul Atakent Karşıyaka Residence projesinde daire büyüklükleri 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.



18 katlı tek blok halinde inşa edilen Karşıyaka Residence projesi, Sinpaş'ın 40. yılına özel olarak 80 ay vadelendirme imkanı sağlıyor. Projede 3 ay sonra yüzde 8 peşinat, 6 ay ve 12 ay sonra ise yüzde 8'lik ara ödeme ile 30 ay sabit taksit olanağı mevcut. Karşıyaka projesinde 2015 yılının Nisan ayında da kalan tutar ödenebiliyor.



Karşıyaka Atakent Rezidans iletişim

Telefon: 0212 310 13 50

Web: http://www.eviya.com.tr/karsiyaka-rezidans.aspx

Beyza Parlak/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön