23 / 04 / 2024

Kartal Cordella Twins nerede?

Kartal Cordella Twins nerede?

Firma: Kayıhan Yapı

Proje: Cordella Twins

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Cordella Twins projesi 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor."Kartal Cordella Twins nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...



Kartal  Cordella Twins  projesi Kayıhan Yapı ve Scon Yapı imzası taşıyor. Kartal Cordella Twins nerede?sorusuna geçmeden önce projeyle ilgili detaylı bilgilere değinelim.


Kartal Cordella Twins projesi 23 ve 25 katlı 2 bloktan oluşuyor. Proje toplam 7 bin metrekare üzerinde yer alıyor.Projede  peşinde yüzde 8 indirim ve 24 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. 


Kartal Cordella Twins projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1, bahçe katı ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Projede 3 ticari alan da bulunuyor.


Kartal Cordella Twins birim fiyatları 3.800 TL'den başlangıç gösteren projede fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor.2 oda 1 salon konutlar 419 bin TL'den, 3 oda 1 salon konutlar 599 bin TL'den başlıyor.


Kartal Cordella Twins nerede?

Proje; sahil yoluna, metroya ve Marmaray'a 2 dakika, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 3 dakika, Büyük Anadolu Adalet Sarayı'na 2 dakika, Kartal İDO İskelesi'ne 4 dakika, Pendik İDO İskelesi'ne 7 dakika, Bostancı, İDO İskelesi'ne 10 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 12 dakika, Uluslararası Fuar Alanı'na 15 dakika kadar uzaklıkta konumlanıyor.

Adres:Çanakkale Cd No:47, Atalar Mh., Kartal, Türkiye


Kartal Cordella Twins nerede?


Cordella Twins Kartal İletişim:

Tel:444 6 506 

Web: http://cordellatwins.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön